Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość designed

dzwonek na komórkę poszukiwany...please

Polecane posty

Gość designed

Szukam dzwonka real music na komórkę a konkretnie mi chodzi o: 1) armin van buuren - in and out of love, 2) hi tack - silence, macie jakieś sprawdzone stronki z których mogłabym to ściągnać, bo ogólnie to chyba nigdzie nie ma tych nagrań...:(

Gość designed
mam nokie bez kolorowego wyswietlacza, ale za to z bajeranckimi serduszkami-naklejkami :classic_cool:

Gość dc girl
no wlasnie sciagnij sobie mp3 i zrob z tego dzwonek sa online ringtonemaker'y ;)

Gość bombelkowa98
ja mam samsunga d900i i tesz bym ciała jakieś fajne dzwonki. macie morze tokio chotel?

Gość designed
widzę ze mam już pierwszego podszywacza :D Nie wiedziałam, że sa takie hece jak ringtonemaker :P Dzięki bardzo za pomoc :) Pozdrawiam

Gość designed
Mam nokie 6300

Gość dryń dryń
a ja mogę się podpiąć pod temat? Chciałabym sobie ściągnąć na tel dzwonek co dzwoni jak stary telefon, wiecie jaki, takie zwyczajne dryyyyyń... i nie umiem znaleźć. W niektórych telefonach to jest taki odrazu, w moim nie ma a podoba mi się. W postaci mp3 czy innej, kto wie gdzie go można znaleźć?, jaka ma nazwę? Tyle już przesłuchiwałam i nie mogę trafić. Byłabym wdzięczna jakby ktoś wiedział i podpowiedział.