Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoLa30973

Probleemm z rodzicaamii...

Polecane posty

Gość LoLa30973

witam... moi rodzicee gdy zaczelam chodzic do szkoly powiedzieli mi zee koniec umawiania się i nie moge wychodzicc z domu bo mam teraz naukeee i robote w domuu..='( a ja sie tym martwiee bo oni nie wiedzaa ze mam chlopakaa a nie chce im mowicc bo by mi zabronilii sie z nim spotykacc..ze wzgledu na too ze powiedzaa mi zee teraz mam nauke a nie chlopakoow.. i chcee sie z nim spotykacc a tu nie wiemm jakk..=:(( pomozzciee mi... co mam zrobicc...

Gość pytam tylko
ile masz lat?a chlopak w twoim wieku czy po 40stce?

Gość Marna Prowokacja1

Gość eh...
mam..to samo ...mam 14 lat... nawet w wakacje mogłam tylko do 20 siedzieć ..czasem do 21...

Gość pyczys
moze wymyslaj powody wyjscia z domu np ze idziesz do kolezanki uczyc sie, zrobic razem referat albo plakat!!! ale to jest dobre tylko ns jakis czas... najlepiej porozmawiaj z rodzicami, powiedz im ze masz chlopaka i ze chcesz sie z nim spotykac... ustalcie pewene zasady... ze np spotykacie sie w wekeendy lub wtedy gdy nie masz nauki!!!( u mnie to poskutkowało) a jesli moge wiedziec to ile masz lat???

Gość to ja mialam 7 lat
i nawet w roku szkolnym (na wakacje to wiadomo) moglam sobie wychodzic kiedy chcialam bawic sie z innymi dziecmi na ulicy na dworze :D Przed 22 do domu wracalam :D Wasi rodzice sa jacys nadopiekunczy :P

Gość kotki dwa i do łózka
Albo twoi olewali Cię,no sory ale 7 lat i na dworzu do 22?Wybacz.