Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cnotaaa

on sie nie moze dowiedziec ze jestem dziewica

Polecane posty

Gość laleczka_anuleczka
wtedy to normalne, chociaz nie wiem ile masz lat, ale nie ma sie czego wstydzic, a jaki on bedzie zadowolony, ze kogos rozdziewiczył

Gość rtfrdfd
jesteś walnięta i tyle

Gość cnotaaa
wiem ze to wydaje sie wam pierdolniete,mnie tez

Gość cnotaaa
chce z nim bo nigdy nie czulam nic takiego do nikogo,jestem zakochana w nim,on mnie nie naciska jesli chciecie wiedziec,

Gość cnotaaa
ludzie kurwa sex jest normalna rzecza i zbliza przeciez,nie licze ze bedziemy na stale bo mieszkamy za granica i potem niewiadomo co bedzie

Gość Grom_z_Nieba
Co za kuuurewskie nasienie! Wstyd Ci że jesteś niewinna w wieku 20 lat? kurwa !!!! Kobiety obudzicie się co za wyjątkowe z was niedoroby! Mam nadzieję że Cię wydyma i pierdoolnie jak szmatę w kąt. Skąd takie głupie szmateksy się biorą?

Gość ale cyrk
Poczekajmy na zjawienie sie prawiczka i kropka 8 costam :P

Gość cnotaaa
pojeby jaka ze mnie szmata!!!!!ze chce sie kochac z facetem w ktorym jestem zakochana!!!!!to czyni mniec szmata????co nza kytasy pierdolone z was!!!!pierdolnijcie sie w lby

Gość Grom_z_Nieba
Uderz w stół :D

Gość ale cyrk
Prawiczek?

Gość morgensternnnnn
a ja cie rozumiem, mam 23 lata i jestem dziewicą i wstydze sie tego tzn nie mysle o tym na codzien, ale glupio mi by bylo sie przyznac przed kimkolwiek, bo do tego jeszcze mam niską samoocene i od razu sobie mysle ze jak ktos sie dowie ze nigdy tego nie robilam,to pomysli ze dlatego ze jestem brzydka i nikt mnie nie chciał :( Rozumiem cię, sama tak czysto teoretycznie zastanawialam sie czy by tego nie zrobic z kims gdzies na jakims wyjezdzie, kogo juz nigdy w zyciu nie spotkam. i nie wyzywajcie mnie ani jej od kurew, bo jesli nie byliscie nigdy w takiej sytuacji,to nie wiecie co my czujemy...

Gość dziewuszka Ania
hehehe dobre:D Ja mam 25 lat i sie nie wstydzę:) Mój obecny facet jest wręcz zachwycony tym faktem:) Wczesniej trafiałam na dupków, którzy szydzili z mojego stanu. Ale nie dałam sie im, adios panowie. Teraz mam faceta, który dosłownie nosi mnie na rękach, uczy wszystkiego powoli, jest cierpliwy, nie pogania. Aż mam ochote oddać sie mu cała, ale jeszcze nie teraz. Mówi, ze jeszcze za wcześnie, a chce abym swój pierwsyz raz wspominała z dreszczykiem emocji:) Rozbudził moja seksulanośc na dobre:D A paniom życze miłego first timu:P

Gość Grom_z_Nieba
dziewuszka Ania wyjdziesz za mnie? :P a wszystkim koorwom mówimy stanowcze i nieodwołalne NIE! Niesamowie ile kobiet ulaga presji bydła i oddaje jakiemuś skurwysynowi to co piekne i niezwykłe :(

Gość morgensternnnnn
o i takiego faceta tez bym chciala,zazdroszcze i winszuje :)

a takie tam pierdolenie. Dziewuszka Ania zalosna jestes czujesz sie niczym ksiezniczka, niewyruchana kozo, w tym wieku to juz prawie kalectwo. A co do autorki topicu to tak, mozesz to zrobic wibratorem, najlepiej rozepchaj sie tam troche zeby potem Cie nie bolalo przy pierwszym razie i facet pomysli ze juz jestes normalna rozdziewiczona. Powodzenia!:)

a tak w ogole to malo kto chce dziewice bzykac, bo wszystkiego trzeba uczyc, takie to nieporadne. Facet ktory chce dziewice to najzwyklejszy nieudacznik ktoremu niewychodzi z kobietami ktore juz wiedza na czym seks polega. Tylko przy takiej zielonej moze zablysnac to Cie nosi na rekach, przy babie z krwi i kosci to juz nie jest taki hojrak

Gość dziewuszka Ania
Ile ja miałam kompleksów z tego powodu. Koleżanki na studiach na wyścigi opowiadały swoje podboje łózkowe, a ja taktownie milczałam:( Tez chciałam sie pozbyć byle jak, z byle kim i byle gdzie. Potem trafiałam na samych dupkow. Jeden był tak bezszczelny, że wyzywał mnie od zakonnic:( W tym czasie miałam praktyki w urzędzie i przez przypadek usłyszałam rozmowę dwóch gości, właśnie o dziewicach. I ku mojemu zdziwieniu wychwalali ten stan. Wtedy zmieniałam podejscie do własnego dziewictwa i zaczęłam uważać jako zaletę, którą posiadam jako nieliczna. Jestem im niezmiernie wdzęczna za to, że mnie oświecili.

Gość dziewuszka Ania
I wypraszam sobie. Mój facet wcale nie jest żadnym nieudacznikiem. Miał za sobą kilka związków. Zresztą co mnie obchodzi opinia z forum. To mnie nosi na rękach :P

Gość dziewuszka Ania
Miłej pogawędki na temat wyższości dzieiwctwa nad zwykłym kurestwem, którego ani jednego ani drugiego nie mogą doświadczyć uczestnicy forum siedzący na stałych nickach. Spece w każdej dziedzinie:o Nieomylne wyrocznie:O

Gość anais nin
zawsze się duzo masturbowałam, miałam kilku facetów i moja błona ciągle była nienaruszona. trzasnęła dopiero po paru latach i bynajmniej nie z facetem tylko w trakcie masturbacji kiedy nie byłam dla siebie specjalnie delikatna.. zresztą bez zadnych efektów specjalnych w postaci bólu czy krwawienia. i dobrze się stało, bo trochę to przeszkadzało, facet się musiał nieźle namęczyć przy wkładaniu, a niektóre pozycje były wykluczone.pierwszemu facetowi nie powiedziałam,że jestem dziewicą i on się nie zorientował. autorko-lepiej powiedzieć facetowi, ale jak chcesz to zrób to sama, to twoje ciało i decyzja

Gość cnotaaa
a jednak sa jakies normalne osoby,ktore mnie zrozumialy,dzieki dziewczyny, nick tymczasowy-dzieki za konkretna rade:P

Gość .....ala22
ale Ty głupia no nie wytrzymam..słuchaj kiedyś spotkasz faceta z którym zwiążesz się na stałe..zapewne będziecie ze sobą blisko i jak zapyta w jaki sposób straciłaś dziewictwo odpowiesz..."Z WIBRATORKIEM:)pchałam mocno tak jak kazał mi jakiś debil na forum" ciekawa jestem co Ci odpowie...jestes trochę chora psychicznie..nie wiem może ja się obracam w dziwnym towarzystwie ale moje koleżanki które są w stałych związkach od paru lat straciły dziewictwo ze swoimi dotychczasowymi facetami...żaden jak widać nie uważał dziewictwa za coś wstydliwego..wręcz przeciwnie!!Mój facet mówi że nie wyobraża sobie związku z UŻYWANĄ:)proste...seks jest dobełnieniem miłości..i nie licz na to że zdobędziesz faceta na stałe przy swoim głupim podejściu. do dziewuszka Ania życzę powodzenia i spełnienia:)spotkałaś faceta jakich mało GRATULUJĘ:)czekanie nie pójdzie na marne:)wiem coś o tym:)

ala22 - kobieta bez dziewictwa to kobieta UZYWANA.. hmm gratuluje podejscia :) kolezanki trafili dziewictwo z dotychczasowymi facetami... stare grube tluste krowy?

Gość anais nin
,,Mój facet mówi że nie wyobraża sobie związku z UŻYWANĄ" no ja ci ala22 tego faceta nie zazdroszczę. porażka totalna żeby się tak wyrażać. jak dla mnie facet co się podnieca dziewictwem swojej partnerki jest załosny. prawdziwy pewny siebie mężczyzna nie boi się konkurencji ze strony byłych chłopaków, bo potrafi sprawić,że tylko on się liczy. ,,jak zapyta w jaki sposób straciłaś dziewictwo odpowiesz..."Z WIBRATORKIEM" po pierwsze to nikt się jej nie będzie dopytywać o to, a jak nawet, to co z tego. zreszta błona nie równa sie dziewictwo. najlepszym dowodem na to jest fakt,że niektóre kobiety tracą błonę dopiero przy porodzie. i co za dziewice je uważasz? jak sobie autorka przerwie swoje bezcenne dziewictwo w trakcie masturbacji, to nie przestanie być dziewicą, co najwyżej pozbędzie sie dowodów na ten fakt:) a masturbacja jej na pewno nie zaszkodzi, raczej pomoże w tym,że jej 1 raz będzie bardziej udany

Jaki kretynizm, sama prawda. Zapytaj kolegow. Kto sobie ceni dziewice? Prawiczki i tacy bojacy sie konkurencji. Przyjemnosci to nie sprawia chyba ze ktos lubi jak laska sie poci i piszczy z bolu. Dziewictwo nie jest zaleta, ani tez nie jest wada. Nie ma co pozytywnie czy negatywnie tego wartosciowac jesli chodzi o czlowieka. Tylko prawda jest ze malo kto chce takie bzykac.

Gość anais nin
atos82- autorka nastka bynajmniej nie jest, a w temacie wypowiada się między innymi kobieta 25letnia. dla mmnie dziewictwo w tym wieku, to już mocno podejrzana sprawa i gdybym była facetem, to uciekałabym od takiej kobiety gdzie pieprz rośnie. później ci amatorzy dziewic zakładają topiki w stylu,, żona kocha sie ze mna raz na pół roku", bo nie wpadną zawczasu na to,że kobieta, która nie uprawia seksu ma po prostu bardzo niskie libido albo jakies zaburzenia osobowości i nie kieruje sie wcale jakimiś wysokimi stndardami moralnymi, normalne kobiety mają normalne potrzeby!

popiep..one to wszystko, światło w podłodze... Przeczytałem wszystkie wypowiedzi i dziwię się. Zgadzam się jedynie z Atosem. A jak już tak bardzo chcesz być pozbawiona dziewictwa to mogę Ci pomóc;)):))

Gość anais nin
ja jestem raczej za szczerością wobec partnera, ale jak czytam te wypowiedzi fanów dziewictwa, to się wcale nie dziwię, że dziewczyna nie chce żeby facet się dowiedział. i nie wyobrazajcie sobie,że jak dziewczyna jest dziewicą, to sie nie zorientuje, że facet jest marnym kochankiem, bo to widać od razu nawet jak sie ma 0 doswiadczenia. do nieudaczników seksualnych- nie liczcie,że jak dorwiecie partnerkę bez doswiadczenia, to wyjdziecie na super kochanków, bo diewica czy zdzira, wszystko jedno,kopnie was predzej czy później w tyłek

Gość anais nin
atos- nigdy nie traktowałam dziewictwa jako coś czego się muszę pozbyć. po prostu mam potrzeby seksualne więc uprawiam seks. a czekałam z tym cała wieczność, bo do 18stki, mimo że mało nie zwariowałam tak byłam napalona jako nastolatka, ale wolałam to robić sama niż z byle kim. po prostu wkurza mnie ocenianie kobiety na podstawie obecności kawałka błony. dziewica nie jest ani gorsza ani lepsza od innych i nic jej dziewictwo nie mówi o niej jako o człowieku. a co do trzymania dziewictwa do późnego wieku, to zazwyczaj sygnalizuje to jakieś problemy. zwykle nie ma w tym romantyzmu tylko oziębłość, zaburzenia erekcji itp a co do miernych kochanków, którzy preferują dziewice, to nie miałam na myśli twojej sytuacji, tylko facetów, którzy maja doświadczenie seksualne, ale nie wychodzi im z kobietami więc liczą na to,że niedoświadczona kobieta nie połapie się w ich nieudacznictwie

Jak mozna do 25 roku zycia byc dziewica? Przeciez to caly okres studiow i nawet dluzej. Brak potrzeb? Brak partnera? Nie wierze. Cos jest nie tak