Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królowa_kier

wszyscy naokoło się rozmnażają, a ja?

Polecane posty

Gość królowa_kier

No więc. Dziś do mojej sąsiadki przyjechała wnuczka - w moim wieku dziewczyna (28 lat) - z drugim nowonarodzonym dzieckiem. Poprzednie ma ok 2 lata. Jak to zobaczyłam, to mnie cos ukłuło pod mostkiem. Czuję się taka nijaka, pusta, bo nie mam nawet męża , a co mówić o dzieciach. :( Jest mi z tym źle. Już rodzina na mnie krzywo patrzy. Wiem, że z byle kim się nie zwiążę, ale oni tego nie rozumieją. Wg nich widocznie ze mną coś jest nie tak, tekst mojej babki to: "no co, nie stać cię na nikogo? nie możesz sobie nikogo przymówić?". Jak tego wysłucham to potem biorę tabletki na uspokojenie. Znam swoją wartość, ale takie komentarze i obserwacje otoczenia dobijają człowieka i sprawiają, że nic się nie chce.

Gość jhjhjh
masz 28 lat? mieszkasz z rodzicami?odpisz

Gość gazeta wyborcza
Ja mam 28 lat i jestem w ciazy dopiero z pierwszym bebe.

Gość królowa_kier
Tymczasowo mieszkam z rodzicami, ale w planach mam za miesiąc wyprowadzkę. Szok. Ludzie wokoło patrzą na mnie jak na dziwoląga. Sama już tak zaczynam się czuć.

Gość bebebeeeee
To jest twoj glowny cel zycoiwy??? Dla ciebie to jest jakies wielkie osiagniecie rozmnozyc sie??? Przeciez wiekszosc ludzi sie rozmnaza nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Odpusc sobie

Gość a aby cie pocieszyc
:P powiem mam 24 lata, jestem mezatka od 3 lat, mam rocznego cudownego bobaska, w tym roku koncze studia:) moj maz skonczyl 3 lata temu:):) mamy dobra prace, a dzidzius jest zdrowy:):) dziekuje za uwage:)

Gość bebebeeeee
A co nas to obchodzi?

Gość królowa_kier
No nie jest to moim gł. celem. Ale w takim otoczeniu, gdzie wszyscy na Ciebie nacierają to już i mysleć zaczynam w ten sposob, ze obstawiam to za wazny cel. I czuje sie wtedy nijaka. Nie jestem paszczurem, dbam o siebie, skonczylam studia, ale jesli chodzi o mezczyzn to trafiam zawsze na - za przeproszeniem - skurwysynów i tchórzy.

nie jestes dziwolągiem :).....jestes dojrzala jak Twoje decyzje.....to chyba lepiej dla swiata niz nastoletnie matki z niechcianym lub przypadkowym dzieckiem ........jesli nie jestes na to gotowa nie rob nic wbrew wlasnej woli tylko dlatego ze otoczenie tego chce

Gość królowa_kier
i do tego masz takt dziewczyno, gratuluję.

Gość królowa_kier
to było do "a aby cie pocieszyc"

Gość xsasx
Nie rozumiem tego "Wiem, że z byle kim się nie zwiążę" co pod tym mamy rozumiec ?

Gość królowa_kier
Z byle kim, czyli: z osobą, która nie wzbudza we mnie szacunku, której nie kocham (chociaż to bym mogła ewentualnie jakoś zastapić szacunkiem właśnie, przywiązaniem, przyjaźnią), która jest tchórzem, która nie ma pasji. O zboczeńcach, mordercach i innych w tym stylu nie mówię nawet :P.

Gość xsasx
Z wlasnych obserwacji zauwazylem ze kobiety jak sa mlode to rozgladaja sie za ksieciem a potem jak widza ze czas im sie konczy to wystarczylby im giermek ale na to czasami moze byc zaq pozno , na szczescie Tobie chyba chodzi o cos innego .

Gość Kania_Dżdżu
wow

Gość Oblech
Ziemia i tak jest przeludniona. Zaniedbania w odzyskiwaniu wody (wśród krajów rozwiniętych króluje Kanada, która odzyskuje niecałe 2% !!!!) spowodują, że za mniej niż 100 wybuchnie wojna o wodę. Reasumując ciesz się, że nie niszczysz świata, bo to właśnie robią reproduktorzy :P :classic_cool: