Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NICZYJ

pomuscie bo juz niewiem czy mozliwe to

Polecane posty

Gość NICZYJ

JESTEM Z DZIEWCZYNA OD JAKIEGOS CZASU I 29 SIERPNIA SPALISMY 1 RAZ ALE ZABEZPIECZENIA ZALOZYLEM PUZNIEJ .. ONA MA NAOGL CIEZKIE DNI JAK W TAMTYM MIESIACU TO ZNACZY ZACZYNA SIE 8 SIERPNIA .. CZY MAMY SIE NARTWIC BO HCEMY MIEC ALE NIECZAS JESZCZE.. A WSUMIE BYLEM HWILE BEZCZEGOS PROSZE POMUSCIE NAM

Gość GosiaQn
Co za ortografia ?! Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość NICZYJ
super pomoc dzieki

matko z corka..rece mi czasem opadaja, jak Was czytam..dlaczego...dlaczego nie zapoznacie sie z fizjologia czlowieka?!! ja rozumiem, ze dzisiejsza mlodziez nie zaglada do ksiazek, ale chyba nie warto sobie paprac zycia przez niewiedze? nie szkodzi, ze tylko przez chwile nie miales preski. Istnieje cos takiego jak preejakulat (taki przezroczysty plyn przed wytryskiem). On rowniez zawiera plemniki. Jedna szkola mowi, ze plemniki w nim sa martwe, druga mowi o tym, ze zaplodnienie jest mozliwe. Biorac pod uwage liczbe ciaz ze stosunkow przerywanych, jestem fanka szkoly nr 2. Prawdopodobienstwo jest. Ale male. Ale jednak do jasnej anielki jest! Na wiekszosc Waszych pytan tego typu, jest wlasnie ta odpowiedz: prawdopodobienstow male, ale jednak istnieje! Do ksiazek

jesli Twoja dziewczyna ma regularne okresy, to prawdopodobnie miala dni nieplodne. Czekajcie spokojnie na okres. Ale tego nie stwierdze, bo jak mniemam ona ne stosuej samoobserwacji sorry za te gorzkie komentarze. Mam dzis okres i jestem zla

Gość NICZYJ
ma naogul dni miedzy 8 a 9 zaczynaja sie .. i niegniewam sie rozumie kazdy ma cieszkie dni.. troszke pocieszylas mas

badz zatem dobrej mysli. i doksztalccie sie troche. Po co zaczynac zycie seksualne od stresow? to nie wplywa dobrze na relacje