Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M A R I T A

BRAK OKRESU, LUTEINA ITP

Polecane posty

pytalam juz o to na innym topiku ale co mi tam...... zrobilam test ciązowy po południu w 41 dniu cyklu i wyszedl negatywny. nastepnego dnia mialam wczesniej umowiona wizyte u lekarza. moja pani ginekolog na wwolanie miesiaczki przepisala mi luteine... biore ja 2 dzien ale okresu dalej nie widac...co to moze znaczyc?? a co jesli jestem w ciązy?? czy luteina moze zaszkodzic dzidzi??

Gość nie niezaszkodzi

Gość denissówka
okres powinien pojawić się po 5 dniach od odstawienia luteiny

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
witaj ja mam podobnie, w środę byłam u gina , w ciąży nie jestem:((((( kazał poczekać jeszcze tydzień a jak okres sam sie nie pojawił to przepisał mi właśnie luteinę. też mam takie obawy bo okres mam nieregularny a staram się o dzidzię

Ja także biorę luteinę na wywołanie. Miesiączkę dostaniesz ok. 2 dni po ostatniej tabletce. A jeśli nie dostaniesz w ciągu 10 dni od odstawienia Luteiny, tzn że jesteś w ciąży. Luteina- zawarty w niej progesteron jest hormonem podtrzymującym ciążę. Na pewno nie zaszkodzi

ehh... troche poczytałam o tym i sie uspokoiłam:) mimo że ewentualna ciąża nie jest mi na rękę to nie chciałabym szkodzic....