M A R I T A 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 pytalam juz o to na innym topiku ale co mi tam...... zrobilam test ciązowy po południu w 41 dniu cyklu i wyszedl negatywny. nastepnego dnia mialam wczesniej umowiona wizyte u lekarza. moja pani ginekolog na wwolanie miesiaczki przepisala mi luteine... biore ja 2 dzien ale okresu dalej nie widac...co to moze znaczyc?? a co jesli jestem w ciązy?? czy luteina moze zaszkodzic dzidzi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M A R I T A 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie niezaszkodzi Napisano Wrzesień 5, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość denissówka Napisano Wrzesień 5, 2008 okres powinien pojawić się po 5 dniach od odstawienia luteiny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Wrzesień 5, 2008 witaj ja mam podobnie, w środę byłam u gina , w ciąży nie jestem:((((( kazał poczekać jeszcze tydzień a jak okres sam sie nie pojawił to przepisał mi właśnie luteinę. też mam takie obawy bo okres mam nieregularny a staram się o dzidzię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna061284 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Ja także biorę luteinę na wywołanie. Miesiączkę dostaniesz ok. 2 dni po ostatniej tabletce. A jeśli nie dostaniesz w ciągu 10 dni od odstawienia Luteiny, tzn że jesteś w ciąży. Luteina- zawarty w niej progesteron jest hormonem podtrzymującym ciążę. Na pewno nie zaszkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M A R I T A 0 Napisano Wrzesień 6, 2008 ehh... troche poczytałam o tym i sie uspokoiłam:) mimo że ewentualna ciąża nie jest mi na rękę to nie chciałabym szkodzic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach