Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0928383ans

Jak bardzo popularne są pieszczoty piersi jako gra wstępna?

Polecane posty

Gość 0928383ans

Czy facet którejś z was nigdy nie całował ani nie lizał waszych piersi? Pytanie niby banalne ale chyba jednak ciekawe:)

Gość 0928383ans

Gość 0928383ans
chwileczkę, chwileczkę pytanie głupie, czyli?? odpowiedź oczywista tak? no to powiedz jak brzmi odpowiedz

Gość 0928383ans
to o płaskich to podszyw

Gość 0928383ans
ja uwazam, ze to wcale nie takie glupie pytanie. Moze np sa faceci, ktorzy nie lubia calowac piersi, albo kobiety ktore tego nie lubia?

Gość 0928383ans

Gość 0928383ans

Gość 0928383ans
nie wiem co to dirty... odpowiedzcie na pytanie

To jak u mnie. Łapię je często w najmniej spodziewanym momencie i miescu. A w łóżku wyprawiam z nimi wszystko...

Gość 0928383ans
Ale pewnie istnieją jacyś staromodni panowie, którzy nie całują piersi kobiety, bo uważają, że tak np nie wypada...?

Gość 0928383ans
a może któraś z was nie lubi aby mężczyzna lizał, ssał jej piersi? np ją to krępuje albo nie odczuwa takiej potrzeby, nie odczuwa z tego przyjemności, denerwuje ją to?

Gość jegomość
0928383ans Ale pewnie istnieją jacyś staromodni panowie, którzy nie całują piersi kobiety, bo uważają, że tak np nie wypada...? Zachowujesz się tak , jakbyś Ty dopiero odkrył że istnieje seks. A od starszych panów to mógłbys sie dziecino wiele nauczyć.

Gość 0928383ans
Atos82 No dobrze. Pewnie w obecnych czasach to rzadkość, choć...są przecież różni mężczyźni. Są tacy, których seks nie kręci i kobieta musi ich zmuszać. Może np taki nie zajmowałby się lizaniem piersi tylko chciałby jak najszybciej mieć z głowy sedno.Ale to tylko takie teoretyzowanie. No poza tym są nieśmiali, prawda? Choć tu też to chyba mało prawdopodobne. Natomiast pomyślmy o dawnych czasach. Kiedy panowała pruderia. Za czasów naszych pradziadków i prababć. Myślicie że wtedy mężczyzni lizali kobiece piersi? Coś mi się wydaje, że wtedy wielu było takich, którzy tego nie robili. Choć mogę się mylić

Gość alfa beta gama
a poza tym, czy każdy facet ma potrzebę lizać kobiece piersi w trakcie seksu? może nie każdy ma taką potrzebę i nie każdy na to wpadnie. Wszak główną funkcją piersi jest produkcja mleka po porodzie

Gość jegomość
Prosze zastanów się to wszystko było zanim się urodziłes ... tylko nikt nigdy o tym nie mówił głośno. Ale ludzie kochali sie dokładnie tak samo jak teraz.

Gość jegomość
według moich doświadczeń wszystkie kobiety lubią: kiedy dotykasz pełną ręką piersi i całujesz. Ale nie wszystkim kobietom pasuje ssanie i gryzienie.

Gość piwniczanka
ja nie odzcuwam zadnej przyjemności gdy to robi :(

Gość
a mój facet ma bardziej wrażliwe sutki, to nie fair :o z doświadczenia wiem, że najpierw piersi się bardzo liczą ;) takie pieszczoty zanim para zacznie współżyć. a po pewnym czasie to tylko jakieś ściśnięcie i od razu łapy idą do dolnych partii ciała :o

Gość miseczka d .....
ja uwielbiam jak facet to roki. Sama tez lubie dotykac swoich piersi

Gość miseczka d .....
sory.. robi