Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

okres nieregularny -czy można zajść w ciążę w 31 dniu cyklu???

Polecane posty

jak w temacie mam nieregularny okres. czy jest możliwość że zaszłam w ciążę w 31 dniu cyklu ? test na razie negatywny a bardzo bym chciała zostać mamusią.

wskazywałyby na to objawy (śluz ) ale robiła test i nic, jutro będzie 2 tygodnie od stosunku, czy zrobiłam za szybko test?

nie, test robiłam w niedziele - więc może i za wcześnie ale w środę byłam u gina i badanie i usg nic nie wykazało, kazał mi poczekać jeszcze parę dni a jak nie pojawi się okres to znowu sprawdzić - przy negatywnym wyniku mam brać luteinę na wywołanie okresu. zastanawiam się czy jest szansa na dzidzię

zrób jeszcze jeden, tamten mógł być zrobiony za wcześnie. Jeżeli chcesz mieć pewność możesz zrobić badanie krwi na beta hcg

dzięki za odpowiedzi i za wsparcie

Gość a ile sie staracie
o dziecko

Gość ania anusia
okres od zawsze mialam nieregularny...:( ostatnio jakieś dwa tyg.temu miałam okres który był dziwny bo trwał jakieś 3-4 dni (a zawsze mialam 7 dni).pobolewa mnie brzych od paru dni....jestem strasznie nerwowa....wszystko mnie drazni...czy to możliwe że zaszłam w ciąże jesli kochalam sie z chlopakiem podczas tego krótkiego okresu i doszło do wytrysku??prosze o szybka odp:)