Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE nasza klasa

nasza klasa - o sobie

Polecane posty

Gość NIE nasza klasa

Możecie podać jakieś fajne opisy o sobie...jakieś oryginalne a nie takie...jestem taka i taka...:P

Gość ja to zauwazylam ze
najorginalniej to nie miec wcale opisu :P

Gość ne mozemy
jestes głupia i ciemna. To Twój opis, bo nie chce Ci sie samej pomyśleć, tylko wolisz ściągnąć gotowca z jakiegoś profilu. Żenua!!!

Gość dziwószka
jestem bardzo inteligętnom dziewczynkom

Gość Marr
szególnie twoja pisownia jest do bani

Gość Marr
om zamiast Ą W WYRAZIE DZIEWCZYNKĄ I iNTELIGENTNĄ

Gość Giguska
Napisz tak: Uważam że ludzie są jak sępy: wydrwią, wszydzą i jeszcze im mało.

Gość tak jak inni
dziwię się, że większość ludzi nic nie napisze w tym widocznym punkcie. Widać, że nie mają poczucia humoru. Niektórzy potrafią coś z jajem napisać. Reszta ma pustkę.

Gość Mateus
Jezeli ktos chce zarabiac duzo kasy,moze skorzystac z podstepu polegajacego na tym,ze zaklada sie cos ala nasza klasa.W ten sposob naiwne same podaja i podpisuja zgode na przetwarzanie swoich danych.Posiadajac mnostwo danych osobowych,ktore sa normalnie chronione prawnie,ale tu naiwne(glownie ciekawskie kobiety)podaja je na tacy.W zamian za to- pisza bzdety na forum,chwala sie-co to one nie osiagnely w zyciu.Sprawdzaja,czy czasem kumpelka-ta glupia i brzydka elka z ich klasy, nie ma lepiej niz one.Tymczasem gra toczy sie gdzie indziej.Wlasciciele tego portalu rozsylaja mnostwo reklam do tych naiwnych,posiadajac ich dokladne dane osobowe.Na tych naiwnych zarabiaja kupe kasy.A naiwne sie ciesza.Naiwne wymyslaja-jak by tu sie opisac oryginalnie.Hehehehe.Nic tylko sie smiac.Bo to naprawde smiechu warte.A znacie moze takie powiedzenie-wystrychnac kogos na dudka?Heheheheh

Gość Xszdfcazfc
Mateusz możesz wyjaśnić jaśniej jak na reklamach wysyłanych do skrzynki zarabiają ???

Gość Mateus
prosze bardzo-sa firmy zyjace z reklam.tak zwane firmy marketingowe.Te musza miec komu rozsylac reklamy,ktorych rozsylanie zamawiaja u nich rozne firmy.Poszukuja wiec jakichs sposobow na pozyskanie tych,ktorym te reklamy wysla.Dane osobowe sa objete ochrona prawna.Trzeba zatem jakos inaczej je wydobyc.Doskonalym sposobem jest zalozenie takiej naszej klasy-zreszta klonu z USA.Wtedy naiwni sami podadza na tacy swoje dane.Maja wszystko:od A do Z.Trafiaja zatem bezblednie do poszczegolnych grup ze swoimi reklamami.

Gość Xszdfcazfc
hehe ciekawe dzięki za wyjaśnienie

Gość Mateus
Portal o2-na ktorym piszemy takze zarabia na reklamach rozsylanych zgodnie z regulaminem o2.Wszyscy podpisalismy na to zgode,ale tu jeszcze nie maja danych szczegolowych.Dlatego np.ja w to wszedlem.W swojej skrzynce masz reklamy podpisane-"reklama rozeslana zgodnie z regulaminem o2.Jak inaczej myslisz,ze takie fora bylyby niby darmowe?Kto twoim zdaniem utrzymywalby to wszystko?

Gość lejdis..and...
wiesz co.? ty to się lecz.... nie chce ci się poszkukać sama.? no tak najlepiej to sobie poleżeć a ktoś inny za cb odwala robotę? masz racjeee....!!!!! w tym jednym w swojej wypowiedzi "jestem taka" ja dokończe...."beznadziejna...." żal.pl

Gość elka patelka
Marr - chyba nie zrozumiales Dziwószki to bylo tak specjalnie zeby laska taki opis z bledami wstawila

Gość Kamyyllkaa
~Nie jestem słodką blondynką, która nie odróżnia cukru od soli ~Nie jestem daltonistką, widzę dużo kolorów, nie tylko różowy. ~nie chcę Twych rozkazów, nakazów i zakazów ~Bez kłamstw i intryg będę trwała. ~Jestem -Jaka Jestem. ~Nie dbam -O opinie ludzi, którzy mnie nie znają ~ Sama - Dążę do wyznaczonych celów. ~Potrafię - Walczyć o to co moje.

Gość kacha*
Z ŁATWOŚCIĄ - ... Można Mnie zranić ... MARZĘ - ... O wielu rzeczach ... MUSZĘ - ... Żyć mimo wszystko ... LUBIĘ - ... Czuć się potrzebna ... NIE ZNOSZĘ - ... Smutku ... ŻAŁUJĘ - ... Błędów które popełniłam ... WYBUCHAM - ... Kiedy ktoś Mnie obraża ... KOCHAM - ... Kocham i kochać będę ! ; **

Gość kacha*
Raz nienormalna.. ..zawsze realna.. ..mało kiedy idealna.. ..zawsze szalona.. ..zakręcona.. Nie jestem idealna.. i co z tego? Ja nie dąże do tego.

Gość kacha*
Za mądra dla głupich A dla mądrych zbyt głupia Zbyt ładna dla brzydkich A dla ładnych za brzydka Za gruba dla chudych A dla grubych za chuda Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie, czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna, czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą, czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam! Nie znasz..? -nie oceniaj..! Znasz..? - szanuj..! Mów wprost-nie za plecami.. Plotki.. Tylko z zazdrości.. Lubisz..? OK, ale szczerze..! Ufasz Cieszę się ..myślę ze warto.! Masz gdzieś..? Nie martw się ja tez..!

Gość emo_girl
Przeważnie, zachowuję się poważnie Przeważnie, nikogo nie drażnię Przeważnie, słucham rad uważnie Przeważnie, nie czuję się odważnie Przeważnie, widać to po mnie wyraźnie Otoczenie nie działa na mnie zakaźnie Poprzez wyobraźnię kreuję własne ja Adekwatne do imienia eR plus A plus Ha Robię co trza Rymuję gdy muzyka gra Jestem członkiem Pfk A nie klubu AA Pomysłów u mnie mnóstwo Niczym w worku bez dna Bądź co bądź być sobą to domena ma Pokazy mody i żurnale nie obchodzą mnie wcale Fason swój dobieram sam jak staruszka korale Mam TYP OSOBISTY niczym dowód I osobisty powód By czuć się wygodnie, swobodnie Polski rodowód w aktach Opieram się tylko i wyłącznie na faktach Pragnę być NIETYPOWY, NIEPOWTARZALNY JEDNORAZOWY I ORGINALNY ! Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero Gdy ktoś powiela kogoś Uważam go za zero Mówię prawdę szczerą Bo nie lubię gdy ktoś kłamie Służę pomocą, nie na każde zawołanie Mam własne zdanie i szereg racji Niezmienny niezależnie od miejsca, czasu i akcji

Gość niepowtarzalna roksana
Jedyna w swoim rodzaju..? bez wątpienia. Wszyscy mają Mambę, lecz nie ja, nie należę do drużyny Actimela, nie posiadam 3-letniej gwarancji, ani gwarancji zwrotu kosztów, nie dodaję skrzydeł, nie znam Goździkowej, ze mną Ci się nie upiecze, nie zapewniam uczucia komfortu, dzięki mnie nie dostaniesz zniżki w Terranovie czy Trollu, minuta rozmowy ze mną nie kosztuje 5 gr, nie wygładzam ani nie redukuję zmarszczek, mam więcej niż dwie kalorie, nie jestem owocem Jogobelli, nie będziesz żuć mnie zdrowo, przed użyciem nie wymagam zapoznania się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, ani skontaktowania się z lekarzem lub farmaceutą, to ja nie mam szans z pragnieniem, nie mam pięciu gwiazdek w crash-testach, nie trafiam celnie w silny ból, nie mam pomysłu na obiad, nie posiadam napisu pod nakrętką,ani kolorowanki pod etykietą,nie pochodzę z pierwszego tłoczenia,wciąż nie wiem skąd się bierze Chocapic,nie wiem też dlaczego Cini Minis są aż tak cynamonowe wzroki,nie rozpływam się w ustach,ani w dłoni,poza tym nie brałam udziału w Tańcu z gwiazdami... Acha, jeszcze jedno.Nie znajdziesz mnie w co piątej kinder niespodziance..

Gość emo_girl
:pppp ;b :B +* =* =) =D ;D :D :-)

Gość emo_girl
:*

Gość Kasiuuuuniaa xD
Too Takk ;] ... JEstEm wrAżliwA LuuuubiE ImprEzkiiii xD LuuubiE tEsh kosmEtykI ;** MusiSz mNiE pOznAć żEby wiEdziEć oO mNiE wiĘcEj ^ . ... Too Tyle z MoJeJ StrOnYy =)))))

Gość Kasiuuuuniaa xD
albo po prostu napisz tak: Lubie ... kocham... moi przyjaciele to: ... nie znosze ... znają mnie Ci co powinni ;** no nie wiem albo po prostu jakieś minki np: :** xD x) ^ . ;]] =** :-)... albo po prostu napisz se w googlach opisy na nk albo mogą też być opisy na gg!! Pozdro ;**

Gość Kasiuuuuniaa xD
opisz to prostu siebie jaka jesteś wyśle Ci strone mojego profilu nk :) tak mam swój opis Imię: JAdŹkA & WIeŚkA x) Miejscowość:Racibórz albo Kasia Gołąb Racibórz Pozdro x]

Gość kasia1995
..Jestem jaka jestem i nikt tego nie zmieni..Ci którzy mnie znają wiedzą jaka jestem..jeśli mnie znasz - szanuj..jeśli mnie nie znasz - nie próbuj oceniać..przez twoje ploty nie mam zamiaru się zmieniać..więc zastanów się, zanim puścisz kolejną z plot..czy da ci to jakiś wzlot?!..a może dowartościuje?!..jeśli tak, to naprawdę ci gratuluję, że nie masz wyrzutów sumienia..z próby niszczenia cudzego imienia..fakt pokazuje to twoje prawdziwe oblicze a iloraz twej inteligencji na palcach jednej ręki wyliczę..może zajrzysz w swoje lusterko?!..i co?!..jesteś tak idealną panienką?!..a ty chłopczyku drogi pomyśl, zanim pokażesz rogi..pamiętaj, może się to przeciwko tobie obrócić i do swego dobrego imienia nie będziesz mógł wrócić..mimo to powiesz, że suka ze mnie lub szmata?!..powodzenia!..i tak mi to lata..twoja opinia mało mnie interesuje, znam swoją wartość i tym się kieruje..czas napisać coś o sobie..anioł i diabeł w jednej osobie..z reguły miła i grzeczna, na ogół serdeczna..lecz kiedy coś mi nie pasuje, dość szybko to pokazuje..staram się zawsze być realistką, zdarza się czasem, że pesymistką..i tu zaznaczam..nie jestem królewną, ani dziewczyną zbyt siebie pewną..jestem zwariowana i wesoła, nie jak lala rozpuszczona..szalona i nieobliczalna, nie dla wszystkich osiągalna..zarazem drapieżna i słodka jak biały tygrys i czarna kotka..jestem jak upiór i cud..szczyt nad chmurami i przepaść bez dna..jestem początkiem i końcem..bliska dla bliskich..i żeby było jasne..nie obchodzi mnie to czy mnie lubisz a tą stronę - traktuje z dystansem..

Gość Młooda
Trochę wyobraźni ludzie! A nie tak tylko "kopiuj-wklej"...

propozycja Kasi powwyżej to kwintesencja nazej klasy "JEstEm wrAżliwA LuuuubiE ImprEzkiiii xD LuuubiE tEsh kosmEtykI ;** MusiSz mNiE pOznAć żEby wiEdziEć oO mNiE wiĘcEj ^ ." szacunek;) ps.od kiedy na kafe piszą 10latki?

Tym razem to znowu ja/ \"o k**wa, macie coś z głową laski: szacunek\" Nasza klasowy całą gębą ten nasz Tym razem.