Czarna Madonna * Czarny Anioł 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Mam 27 lat Należę oczywiście do OFE (II filar) ale myślę o dodatkowym odkładaniu pieniędzy. Moze ktoś doradzi czy wybrać IKE (Indywidualne konto emerytalne) Plan inwestycyjny np. AXA http://www.axa-polska.pl/u235/navi/32132 czy po prostu odkładać miesięcznie na własny rachunek oszczędnościowy. W dówch przypadkach ominięty zostaje podatek Belki a w ostatnim to nie wiem jak czesto go pobierają. Poradźcie proszę jak zadbac o własną przysżłość nie opuszczając tego kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość danger stranger Napisano Wrzesień 5, 2008 oszczędzaj na wywozie śmieci - wyrzucaj śmieci do toalety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Madonna * Czarny Anioł 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 recykling to niezła kasa - słyszałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Madonna * Czarny Anioł 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 NIe ma tu nikogo obcykanego? Spróbuję zatem jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mezalians3 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Wg mnie, racjonalniej jest oszczędzać na własny rachunek i to dywersyfikując portfel. W zależności od jego zasobności można wybrać lokaty bankowe, fundusze inwestycyjne (parasolowe), część w walucie. I obserwując na bieżąco sytuację - przenosić sobie oszczędności, tam gdzie aktualnie najkorzystniej. Lub najbezpieczniej. Dziś martwić się o podatek od zysków, które mają być realizowane za ok 30 lat - nie warto. Przepisy zmienią się kilkakrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarrna Madonna * Czarny Anioł Napisano Wrzesień 6, 2008 Mezalians3 - dziekuję za opinię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fhsfhsf Napisano Wrzesień 8, 2008 ja też chcę wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość khfksa Napisano Wrzesień 9, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarrna Madonna * Czarny Anioł Napisano Wrzesień 9, 2008 a czy prostytutki mają zniżki w jakimś fónduszu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agent.axa Napisano Czerwiec 16, 2009 OSZCZĘDZANIE + INWESTYCJA = PLAN INWESTYCYJNY AXA Osoby zainteresowane produktem z rejonu małopolski ZAPRASZAM http://axa.malopolska.pl OWU, Tabele opłat wszystko co dotyczy PLANU INWESTYCYJNEGO AXA. Umów się z Przedstawicielem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach