Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienkab c

nie mam pracy wiec nie szukam faceta

Polecane posty

Gość kasienkab c

i mam wrazenie ze nawet majac prace tez nie bede chciala z nikim byc. Moja tzw.kariera zawodowa to porazka. I zycie osobiste tez. :(

Gość 0928383ans
to chlopak musi zarabiac, dziewczyna chyba nie az tak koniecznie?

Gość kasienkab c
co Ty za herezje mi opowiadasz? 😭

Gość 0928383ans
kto opowiada herezje? ja?

Gość wierutnabzdura
autorka ma racje

Gość 0928383ans
a ja nie rozumiem co praca w przypadku dziewczyny ma wspolnego ze zwiazkiem. u chlopaka to jasne ale u dziewczyny?

Gość kasienkab c
i co?? mam sie wiazac z jakims facetem, moze jeszcze dac sie zaplodnic a potem w jaki sposob dzieci wyzywie? mam planowac bycie caly czas na lasce pana i wladcy ?

Gość 0928383ans
aha, no dobra, jak tak to tak oki:)

Gość kasienkab c

Gość ja tez...
póki nie mam pracy nie szukam dziewczyny, ale zamierzam zaczac szukac nie dlugo pracy a portem dziewczyny:)

Gość kasienkab c
no super... widze, ze ktos ma podobny problem

Gość wierutnabzdura
Mysle, ze majac wlasna kase, kobieta lepiej sie czuje w zwiazku:) to tak oglednie ujmujac temat

Gość dqwdqwf
moim zdaniem , nie kazdy musi robic karieirie,nie kazdemu na tym zalezy wazne zebys realizowała swoje marzenia,zainteresowania zeby twoja praca była dla ciebie ciekawa a nie nudna

autorko Przypisujesz mężczyznom żeńskie cechy. To kobiety w sensie matrymonialnym wartośiują ludzi też z wykorzystaniem kryteriów klasowych. A my nie. :) Nas natura tak ukształtowała byśmy szukali matki dla urodzenia zdrowego potomstwa a nie kogoś, kto będzie dla tego potomstwa zdobywał zasoby materialne. Tak to przynajmniej działa podświadomie i generuje gusta. Dla faceta atrakcyjność kobiety matrymonialna a zawodowa to dwie autonomiczne sfery (odwrotnie na to patrzą kobiety oceniając mężczyzn)

Gość kasienkab c
no tak masz racje facecie78 Z tym, ze u mnie sprawa wyglada tak, ze ja nie chce nikomu rodzic potomstwa

Gość wierutnabzdura
no ja mam inne doswiadczenia; jakos trafiali mi sie faceci oczekujacy, ze bede zarabiala krocie

Gość kasienkab c
poza tym to, ze natura uksztaltowala mezczyzn tak a nie inaczej nie znaczy, ze kazda kobieta ma szczescie trafic na odpowiedzialnego i zaradnego mezczyzne

kasienkab c Ale to nie chodzi o to co ludzie świadomie chcą lub nie. Natura tworząc nasz gatunek nie przewidziała tego. Wyposażyła nas w określone źródła naszych ciągot do pewnych osobników płci przeciwnej - do jednych bardziej innych mniej. A te źródła to podświadomy dobór cech pożądanych prokreacyjnie.

Gość kasienkab c
no wiec z prokreacyjnego punktu widzenia to ja nie mam zamiaru rodzic, wiec nie bedzie potomstwa, dla ktorego ktos mialby zdobywac te zasoby

ps: ostyatnio przyjrzałem się dziewczynie rozdającej ulotki. Była bardzo ładna, miała świetne nogi. A w jej oczach zobaczyłem coś jakby wstyd i słabszą oewność siebie (pewnie studentka, która źle się czuła w tej pracy). He, he, przykład przypisywania mężczyznom żeńskich cech. Ale to znak że takie kobiety prawie nie znają mężczyzn. A szkoda :)

kasienkab c To w niczym nie szkodzi bo faceci ocenią Twoją urodę i charakter, nie status klasowy (bo z wiadomych przyczyn mamy tak a nie inaczej zaprogramowany mózg) :)

Gość kasienkab c
no wiesz, jesli spedzilo sie mlodosc zarabiajac pieniadze od 17roku zycia, bo ojciec nie placil alimentow to czlowiekowi odechciewa sie facetow albo zwyczajnie nie ma sie na nich czasu

Gość kasienkab c
tak, tak facet ocenia tylko wez jeszcze pod uwage, ze na to co Wy nazywacie uroda sklada sie oprocz osoby w sensie fizycznym takze tzw bycie zadbana czyli makijaz/kosmetyki trzeba za cos kupic/, ciuchy/j.w./ stan psychiczny- podobno mezczyzni lgna do kobiet szczesliwych, prawda? szkoda, ze nie majac pracy trudno jest czuc sie szczesliwa

jarek_84 tez tak madrujesz jak masz smaki na sex ze swoja kobietom,i tak trafi ci sie golodupiec zona, i bedziesz ty na nia robil i na przyszla 3-ke swych dzieci i na tesiow darmozjadow,te madrale tak wychodza w zyciu, zobaczysz czego sie wypierasz to dostaniesz napewno!ha ha ha z ciebie mozna sie pracusu posmiac, NIE MYSL SOBIE JARECZKU ZE TY TYLKO MARNA KASE ZARABIASZ!!!;;MY KOBIETY JESTESMY DAMY;;A CHOPY DO ROBOTY!!! A PANOWIE DO MILOSCI!!! TERAZ WIESZ CO CI POZOSTALO CHLOPIE -ROBOTA!!!POMADRUJ SZEFOWEJ,;-P TO CIE WYWALI NA PYSK TAK JA BYM Z TOBA ZROBILA,-)

kasienkab c He, he. W poprzedniej pracy też byłem urzędnikiem. Obok był sklep. Pewna ekspedientka podobała się wszystkim. I czy kogoś interesował jej zawód ? :D :D Pracę znajdziesz. Nawet niesatysfakcjonującą. W międzyczasie będziesz szukać innej. Czasem tak trzeba. (a przez kilka miesięcy po studiach miałem kiepską i fizyczną pracę. Ale nie poddawałem się).

Gość kasienkab c
a przepraszam, ze spytam: a co ona z tego miala, ze sie wszystkim podobala?

Akurat była zajęta. Niestety (i nie tylko ja to słowo wypowiedziałem)

Gość kasienkab c
na ekspedientke mnie nie wezma, no chyba, ze sklamiew cv, tylko wtedy to nie wiem co tam zostawie

Ja na codzień zajmuję się m.in. kontrolami sieci handlowych i sklepów. Tam potwornie brakuje ludzi. A niektórzy pracownicy wyglądają jakby ktoś umył i lepiej ubrał bezdomnych, po czym ich zatrudnił :D (już nie ma tyle ślicznych ekspedientek. Bezrobocie spadło). No i ciągle są ogłoszenia typu: "Praca od zaraz 1500 zł/netto" A najgorzej na kasach. Częśc nie jest obsługiwana. A te co są, to ustawiają się do nich mega-kolejki. Jest więcej pracy niż ludzi jej szukających.

Gość kasienkab c
facet tylko co ja sie naucze na takiej kasie?