Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka24mm

czy wstydziłąs bys sie pokazac jakbys miała faceta podobnego do

Polecane posty

Gość Agnieszka24mm

do takiego faceta który kiedys spiewał w zespole modern talking.Czy jakby twój facet tak wygladał ale by ci zaezało na nim.

Gość Agnieszka24mm

Gość dzej zi
taki facet nie bylby moim facetem:D

Gość aj odezwij się
ile masz lat, że zadajesz tak infantylne pytania ? a gdybyś miała super przystojnego męża i uległ by wypadkowi, który by go oszpecił to czy wstydziłabyś się go? bo ja swojego nie! Gdy się kogoś kocha to ma się w d.upie opinię innych na temat wyglądu.

Gość Agnieszka24mm
zapytałam bo mam faceta który jest włąsnei do neigo podobny a koelzanka mi poweidziała ze z takim by sie wstydziłą pokazac wiec pytam czy inni tez tak uwazaja.Ciekawi mnei to

Gość aj odezwij się
to powiedz koleżance, że jest pusta

Gość Agnieszka24mm
po pierwsze to znamy sie krótko i on nie ejst po zadnym wypadku tylko ma poprostu taki wyglad.Po drugie wiadomo ze jakbym kogos kochała i pozanła go juz to wyglad jest mneij wazny a my sie dopiero poznajemy.Chodzi jedynie o to gdzie ejst granica u niektórych kiedy facet przy pozcatkowej fazie pozanny dopiero co z wygladu sprawia ze mozna sie wtydzic z nim pozkazc

Gość Agnieszka24mm
do tego co wystepował niedawno w Polsce bardzo podbny tylko mój jets troche lepszy z wygladu jak na narazie jest miły ale charakteru nei moge ocenic za króko go znam

Gość i kurrrr.wa masz
i się kur....wa gimnazjalistki dorwały do forum :O a kogo obchodzi wygląd cudzego faceta?! a już w ogóle ch.uj do tego twojej koleżance! co ją obchodzi? zazdrosna jest! olej ją i w dupie ją miej

Gość Agnieszka24mm
w sumie nie obchodzi mnie jej zdanie ale zdziwiło mnie na tyle ze zaczełams ie and tym zastanawiac dlaczego niby mozna sie kogos wstydzic za samw yglad skoro ludzie robie okropne rzeczy za któe naparwde mzoan sie wstydzic

On nie jest taki zły, a zresztą ważne że Tobie sie podoba, a jeszcze ważniejsze że jest dla ciebie dobry, kocha Cię itd. A może koleżanka jest po prostu zazdrosna... Nie przejmuj się!

Gość szczerze współczuję
żal mi cię, że otaczają cię takie koleżanki :O jakieś zazdrosne pindy z ptasim móżdżkiem o mentalności 16-latki

Gość Agnieszka24mm
jak narazie króko sie znamy mnei sie podoba on i dziwi mnie ze dla kogos moze byc tak okropny z wygladu ze mówi mi zebys ie wstydziła az z takim pokazaqc

Gość Agnieszka24mm
czasem to przykre jak ktos tak mówi

Pamiętaj , o gustach się nie dyskutuje. Poza tym uroda to nie wszystko... Co ci po tym, że koleżanki Ci będą go zazdrościły jak on np. będzie Cię wyzywał albo nie daj Boże tłukł, ważne bys Ty była zadowolona..

Gość Agnieszka24mm
taki ma wyglad jak thomas anders teraz nie jak wtedy z długimi włosami tylko obecnie

Gość Agnieszka24mm
czasem przykro jak ktos tak dotnie ze on jest z wygladu takiz e wstyd pokazac sie a mnie sie podoba wiec moze ze mna cos nie tak

Gość Thomas Anders
Czy powinienem się wstydzić, że mam taką głupią pannę przejmującą się zdaniem innych?

Gość kkkkkx
o kurde

przejmujesz sie tym co powiedzą inni . I że bedą o Tobie o was gadac??? Po co sie wiązesz z kimś , skoro obawiasz sie o swoją reputację. Nienormalne. Albo jest sie z kims bo sie cos do niego czuje , albo sie poprostu nie jest razem. Chcesz ułozyc sobie zycie u boku normalnego faceta , czy zasatnawiac co pomyslą o Tobie jak cie z nim zobaczą. A skąd pewność, że jego znajomi nie pomyslą co on robi z nią???

Gość szkoda gadać
Co Cię to obchodzi co myślą o nim inni ? To tylko od Ciebie powinno zależeć lub też nie czy się go wstydzisz i nie powinnaś się sugerować w tym wzgledzie zdaniem innych. P.S. Jeśli znajdziesz kiedyś wolną chwilę to popracuj nad pisownią bo te Twoje wypowiedzi to jeden wielki bełkot bez ładu i składu.

Gość Agnieszka24mm

zadaj sobie podstawowe pytanie - czy chcesz miec faceta dla koleżanek, czy dla siebie? Jesli dla koleżanek, to odpuść sobie bycie z facetem w ogóle...