Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa289

no co jest z tym moim laptopem? pomóżcie!

Polecane posty

Nie mogę go wyłączyć! Ciągle szumi i świecą mu się różne wskaźniki! Dopiero jak go odłączam z kontaktu i wyjme akumulator, to przestaje chodzić. Ale potem gdy ponownie go włączam, to mówi że był źle zamknięty. Co z nim jest nie tak? O co tu chodzi? Jak mam go zamykać?

Gość nie mogę
to twój laptop mówi? ciekawe... ja też mam laptopa ale mój nie odzywa się ani słowem!

Gość nie mogę
i chodzi?! ja pier**lę ale teraz technika...

Gość na na na na
a jaka firma? jakaś miała serie w których wysiadał włącznik, znaczy sie przycisk

wysiadał z autobusu na odpowiednim przystanku?a to ci dopiero technika. a myślałam ze nawigacja to szczyt techniki , a tu jeszcze cala czarna robote za Ciebie sprzet odwali:)

Ale śmieszne! Widzę, że nawet nie macie pojęcia, że takie rzeczy się zdarzają! Pewnie nawet nie wiecie co to jest laptop i nigdy nie widzieliści czegoś takiego na oczy! Ze też chciało wam się pisać te bebeluchy. Żałosne! Pfy

sprobuj wylaczyc przyciskiem dlugo go przytrzymujac...przy ponownym wlączeniu bedzie komunikat czy otworzyc w trybie awaryjnym czy normalnym ...kliknij normalnym gdy cala operacja przebiegnie do konca zresetuj go ....powinno pomoc :)