Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no bo nie wiem

Czy pasowałby mi karmelkowy blond?

Polecane posty

Gość no bo nie wiem

Jeśli mam szare oczy i jasną cerę?

Gość fanka Radka
pasowałby :)

Gość nm
raczej nie pasowałby bo masz zimny typ urody,a karmelkowy blond to odcień ciepły...przy Twoim typie urody pasują wszelkie zimne odcienie blondu tzn popielate,platynowe,skandynawskie i srebrzyste blondy :) nie radze ryzykować z ciepłymi odcieniami bo się będą gryzły z Twoim typem urody i będziesz niezadowolona!!!

Gość a jaki masz naturalny kolor
wlosów?

Gość fanka Radka
Karmelkowy - to taki bezowy jaki maja na przyklad werters oryginals?? jesli tak, to przeciez on nie jest taki bardzo cieply...

Gość nm
mi się karmelkowy kojarzy z karmelem,a karmel ma odcień złocisty i raczej ciepły...z resztą autorka wie najlepiej jaki to dokładnie odcien ma być...jeśli ciepły to odradzam!!!!!!!!!!!!!

Gość fanka Radka
no karmel - to tak... on ma kolor podobny do koloru masła orzechowego... zdecydowanie cieply... :) ale karmelki - cukierki sa juz raczej takie blade i delikatnie bezowe... w kazdym razie mi sie to tak kojarzy :)

Gość nm
myślę,że najlepiej wykonać tę koloryzacje w profesjonalnym salonie fryzjerskim,tam najlepiej dobiorą kolor do typu urody,jeśli jednak zdecydujesz się Autorko na koloryzację w domku to wybierz chłodny odcień i będzie ok!!!