Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana agniechaaaaaaa

ratujcie! nieudana wizyta u fryzjera

Polecane posty

bylam dzis u fryzjera i babka sciela mnie strasznie. mam włosy długosci do ucha i coś jakby grzywke tylko taką niepełną ze mozna ją tylko na bok zaczesac. dajcie jakies linki do fryzur prosze :( ratujcie

Gość miałam to samo
w zeszłym roku miałam podobnie poszłam do fryzjera z zamiarem podciecia włosów o 2 cm a wyszłam z fryzura jak chłopak. wracałam z tym garnkiem na głowie przez pół warszawy, ludzie dziwnie sie patrzyli rodzina smiała. Byłam pewna ze nic sie nie da z tym zrobic gdyz włosy były krótkie, ale uratowała mnie inna pani fyzjerka jeszcze bardziej je skróciła i było ok, wiec ty tez moze spróbuj pójsc do innej niech Ci poprawi co sie da

no tak ale te moje włosy sa do ucha wiec nie są "na chlopaka" sciete. w sumie to taki jakby krotki bob jest. ehhh moze sie da jakos wystylizowac je,cos podkrecic,nastroszyc sama nie wiem

Gość nie pękaj
mnie sciał raz fryzjer brzytwą tak że nie zapłaciłam mu i wyszłam trzaksjaac drzwiami a na drugi dzien poszłam przedłuzyc włosy :/ potem meczylam się poł roku ze sztucznymi az mi moje odrosly.... włos nie ząb i tak do tego podchodz

Gość facetttt
nigdy nie zrozumiem czemu kobiety scinaja sie na krotko, dla mnie musi miec co najmniej do ramion zeby wygladala kobieco ale to mojee zboczenie ;p

Gość Coś takiego masz
I masz podobne jakościowo włosy?

kolor inny

Gość kasia2020
Nie aż takie bardzo, bardzo krótkie. Idź może do lepszej fryzjerki i zrób coś z tym lepszego :P Chociażby jak ten fryz koło rudej - po lewej i już jest dobrze, a później czekać z 3 miesiące aż ci fajnie odrosną :P