Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Ciekawe czy te talerze nadal się tam moczą...

Polecane posty

3 minuty temu, Еlciаа napisał:

Nie dziedziczy się samej depresji, tylko predyspozycję – większą wrażliwość na stres, emocje, reagowanie układu nerwowego.

Jeśli w rodzinie jest depresja, ryzyko u potomstwa jest nieco wyższe, ale to nie przesądza niczego.

✔ Co wpływa na to, czy depresja się rozwinie?

To zwykle połączenie kilku czynników:

genetycznych (predyspozycja)

środowiskowych (jakie relacje, stres w życiu)

osobowościowych (np. wysoka wrażliwość)

stylu życia (sen, ruch, wsparcie społeczne)

A właśnie, nie wiem czy zauwazyłaś, ale Twój "stalker" okazał się babą. 

Przed chwilą, Śliwka w Tesli napisał:

Dziwne bo zawsze pisal w rodzaju męskim. 🤔

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Przypomniało mi się, że mam jakieś elastyczne dżinsy 😅 założyłam dzisiaj. Brzuuusiooo 😝

I co?  Hey sexy mama! 😉

29 minut temu, Śliwka w Tesli napisał:

Na fali betonozy chyba.

O to to.

4 minuty temu, murb napisał:

😳

Ja stosowałam siłę woli żeby włosy były takie jakie sobie wymarzyłam. Teraz widzę, że to była zła strategia. 

Brum może u kogoś to działa, u mnie samo to się nawet nic nie spie/rdoli wszystko muszę sama zrobić. 

4 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał:

Z fusów sobie wróżysz kto jest kim? O Montym też kiedyś pisałeś, że to puchacz czy tam wróbelek, a okazała się jakąś damską stalkerką Eli. Tyle są warte Twoje przypuszczenia zazwyczaj

o montym pisalem zawsze ze to baba ktora miala nick maciek i ja i ona wiemy o kogo chodzi 😄 

to inni pisza ze jestes puchaczem ja uwazam ze on az tak szurniety nie jest zeby miec 100 nickow ale dopuszczam taka mozliwosc bo juz i brum i ewka widziala w niektorych nickach puchacza. jesli jestes puchaczem to juz chyba nie ma dla ciebie ratunku w tym wieku poza wycieczka do obi, ale ja obstawiam ze wrobelek jest z polowe mlodszy i to polaczenie choroby i niedojrzałości wiec moze psychaitra mu pomoze

1 godzinę temu, Monty napisał:

Zapytam jak będę co moja fryzjerka myśli, to dobra dziewczyna nie ukrzywdzi 😝

hmm 

6 minut temu, Śliwka w Tesli napisał:

to nie stalker monty jej pisal prawde widocznie pod swoim nickiem nie chcial i tyle. 

stalker znaczy zupelnie co innego i byl nim obecny przyjaciel elki moon 😄 to byl wlasnei stalker ktory wywali jej dane 😄 a nie baba ktora jej napisala pare zdan co o niej mysli

nie zdziwilbym sie jakbys ty byl i stalkerem i wyzywal i teraz udawal jej kumpla 😄 bo jestes jesli jestes wrobelkiem to jestes chory

A ten simp "Maciek" to zarywał do każdej i chciał nagie foty wyciągać na pv. Baby też tu normalne nie są (+ niewyżyte), jak widać.

1 minutę temu, Śliwka w Tesli napisał:

A ten simp "Maciek" to zarywał do każdej i chciał nagie foty wyciągać na pv. Baby też tu normalne nie są (+ niewyżyte), jak widać.

to byly pewnie zarty ale nie wiem co sie udalo mackowi wyciagnac 😄 moim zdaniem on/ona tylko udawal a nie ze chcial ale kto wie 😄

Edytowano przez sebix libedowski

maciek to byl mily nick moim zdaniem ale w zetknieciu z elka nawet mili ludzie czasami napisza cos niemilego 😄 bo ciezko patrzec na to co wyczynia i byc milym 😄

Edytowano przez sebix libedowski

1 minutę temu, sebix libedowski napisał:

to nie stalker monty jej pisal prawde widocznie pod swoim nickiem nie chcial i tyle. 

stalker znaczy zupelnie co innego i byl nim obecny przyjaciel elki moon 😄 to byl wlasnei stalker ktory wywali jej dane 😄 a nie baba ktora jej napisala pare zdan co o niej mysli

nie zdziwilbym sie jakbys ty byl i stalkerem i wyzywal i teraz udawal jej kumpla 😄 bo jestes jesli jestes wrobelkiem to jestes chory

Piszesz, że to baba i że nawet wiesz która, a teraz znów na wróbelka zwalasz? Czytasz sam siebie? Sam nadużywasz znaczenia tego słowa, tak jak tutejsza większość, a ja się jedynie dostosowuje do poziomu ogółu.

1 minutę temu, Śliwka w Tesli napisał:

Piszesz, że to baba i że nawet wiesz która, a teraz znów na wróbelka zwalasz? Czytasz sam siebie? Sam nadużywasz znaczenia tego słowa, tak jak tutejsza większość, a ja się jedynie dostosowuje do poziomu ogółu.

nie nie zwalam na wrobelka tylko pisze ze jesli ty jestes wrobelkiem to mozes zudawac teraz kumpla elki pod tym nickiem a nie ze maciek byl wrobelkiem maciek nie byl wrobelkiem na pewno bo na pewno byl baba. 

3 minuty temu, sebix libedowski napisał:

to byly pewnie zarty ale nie wiem co sie udalo mackowi wyciagnac 😄 moim zdaniem on/ona tylko udawal a nie ze chcial ale kto wie 😄

To ty lub krejzi skoro tak tego bronisz? Żenada. No tak, jak ktoś tu kogoś udaje, to jest "chory", no ale jak jest osobą z którą akurat sympatyzujesz to już spoko, wiadomo😀 Co tam, że nawet płeć zmiena i próbuje foty wyciągać. 

4 minuty temu, sebix libedowski napisał:

nie nie zwalam na wrobelka tylko pisze ze jesli ty jestes wrobelkiem to mozes zudawac teraz kumpla elki pod tym nickiem a nie ze maciek byl wrobelkiem maciek nie byl wrobelkiem na pewno bo na pewno byl baba. 

Libedku, czas na oddech 

• Haha 1

Tak jak Monty. Przecież to była oczywista wpadka. Mącenie czy zwalanie na innych tu nic nie da, serio.

30 minut temu, Pokraka napisał:

Niby tak ale podgrzewanie niszczy włosy i z rana zajmuje za dużo czasu. 

Fakt, ale te elektryczne wałki nie są bardzo gorące i na pewno lepiej sprawdzają się na krótkich włosach bo dłuższych nawet dobrze nie podgrzeją. 

24 minuty temu, sebix libedowski napisał:

maciek to byl mily nick moim zdaniem ale w zetknieciu z elka nawet mili ludzie czasami napisza cos niemilego 😄 bo ciezko patrzec na to co wyczynia i byc milym 😄

Cos ci na głowę spadło ciężkiego?

20 minut temu, Śliwka w Tesli napisał:

To ty lub krejzi skoro tak tego bronisz? Żenada. No tak, jak ktoś tu kogoś udaje, to jest "chory", no ale jak jest osobą z którą akurat sympatyzujesz to już spoko, wiadomo😀 Co tam, że nawet płeć zmiena i próbuje foty wyciągać. 

nbie to nie ja ani nie krejzi i osmieszasz sie teraz tymi podejrzeniami bo prawie kazdy wie kim jest maciek 😄

jak ktos ma dwa nicki i jeden dla zartu to miesci sie to w granicach normy. wrobelek ma 100 i rozmawia z soba  to gleboka choroba psychiczna byc moze on nawet nie zdaje sobie sprawe ze konwersuje ze soba i mysli ze jest roznymi osobami

1 godzinę temu, murb napisał:

To ja mam takie miejsca na głowie, że nie zakręcę włosów nawet na małym palcu. I nie myślę o wąsach. 😁

jeszcze napisz jaki masz kolor włosów

nbie to nie ja ani nie krejzi i osmieszasz sie teraz tymi podejrzeniami bo prawie kazdy wie kim jest maciek 😄

jak ktos ma dwa nicki i jeden dla zartu to miesci sie to w granicach normy. wrobelek ma 100 i rozmawia z soba  to gleboka choroba psychiczna byc moze on nawet nie zdaje sobie sprawe ze konwersuje ze soba i mysli ze jest roznymi osobami

Używanie różnych nicków dla żartu jest w porządku o ile chodzi o lekką zabawę. Ale bycie miłym z jednego nicka, a niemiłym z drugiego, to już wychodzi poza granice zwykłego humoru.

Czyli Monty to któraś z babeczek. Salowa będzie niepocieszona, że to jednak nie Hugh się nią interesuje. 

47 minut temu, Śliwka w Tesli napisał:

Śledztwo to wykazało..?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się