Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dalej z tym żyć

mój mąż ma inną ...

Polecane posty

Gość jak dalej z tym żyć

po 15 latach spotkało mnie takie coś :(

Gość jak dalej z tym żyć
w tej chwili mam ochotę się tylko upić

Gość bronks
jak to sie wydało.... jaki pajac:P

spakować walizki, wystawić za drzwi a mężowi wsunąć do kieszeni instrukcję obsługi dla szczęśliwej, nowej nabywczyni :D ciekawe jak długo poczekasz na reklamacje... ehhhm, życie to ironiczna bestia :(

Gość co dalej zamierza
skad sie dowiedziałas? wie ze wiesz?

Gość bleblabla
chyba każdy mąż w naszym katolickim kraju tak ma nie przejmuj się

Gość jak dalej z tym żyć
podsłuchałam jego rozmowe telefoniczną jak do niej dzwonił, wpadłam na to wszystko proszac o wyjasnienie a on jak dzieciak poszedł spać

Gość i dowiedziałaś się o pierwszej
w nocy?

Gość co dalej zamierza
macie dzieci? nie układało się ostatnio? napisz coś wiecej, podejrzewałas cos?

Gość jak dalej z tym żyć
MM nie jest katolikiem , kip z wiary chrześcijańskiej , dla niego świetość i Bóg to władza i pieniadze

Gość jak dalej z tym żyć
właśnie o 00,23 ale jakie to ma znaczenie o której ja słyszałam te czułe słówka, tak mamy dzieci

Gość a mnie boli serce
kpi*

Gość Asia hamburg
znasz ja??? w sensie, czy wiesz, komu wpierdolic.

Gość wspolczuje
nie ma litości dla takich!!!!!!!!!i jeszcze nic nie ma zamiaru wyjaśnić!awantura w tej chwili być powinna...a nie blogie spanie...nie masz ochoty krzyczec? ile czasu jestescie małżeństwem?

Gość jak dalej z tym żyć
nie nie znam jej i nie chce znać, czekam do rana kiedy bedzie miał odwage powiedzieć mi i dzieciom ODChODZĘ

Gość jak dalej z tym żyć
jesteśmy 15 lat po slubie, ja rola matki i gospodyni domowej , on pan i władca

Gość jak dalej z tym żyć
śpi i jest pijany więc mija sie z celem krzyczenie i wymyślanie , czekam do rana ale co wtedy???

Gość zmień numer kochanki
przede wszystkim weź jego telefon przetrzep, poprzesyłaj ewentualne smsy do siebie i zmień ostatnią cyfrę "jej" numeru na inną ja tak zrobiłam oczywiście "jej" numer miałam spisany i codziennie (co noc) trafiał na sex czaty i miała kilka telefonów od zboczeńców co noc. Na dodatek była tak głupia, że podała numer prywatny i służbowy mojemu facetowi, więc pewnie nie wiedziała który odbierać :O. Sama zerwała kontakt z moim mężem, bo winiła go za cały bałagan. W pracy też miała syf jak zaczęli tam wydzwaniać zboczeńcy z sex czatów

Gość wspolczuje
i tacy sa najgorsi! w domu skarb ...kochajaca żona dzieci...a na boku trzy inne...ja bym sie nie zastanawiala: zdrada to najgorsza rzecz w malżeńswie a rozwud nie koniec świata...do rana to moj mąż już byłbyspakowany...musisz być silna...ale facet który zdrzdza nie jest wart twego poświęcenia

Gość wspolczuje
do sandii: haha brzydka to ona nie jest...co najwyzej 17 a kto to

Gość jak dalej z tym żyć
słuchajcie ja tak naprawdę nie wiem co robić... owszem rano tak jak ustaliliśmy poprosze o wyjaśnienie, ale co to da... przetrzepanie telefonu mija sie z clem bo mógł (a napewno to zrobił) wykasował wszystko Nie wiecie co czuję, jak jestem upodlona:( a dzieci???

Gość Sandii
a czy np miała by ta laska sanse u chłopaka który sie jej barrdzo podoba??? i jest ciut starszy?? aha i co musiała by zrobić zeby sie dowiedziec czy on ma zamiar z nia chodzic

Gość jak dalej z tym żyć
Sandii najlepszym rozwiązaniem na wszystko jest dialog , bez niego ni hu hu.... dobra rada niech ta laska spyta wprost : podobam ci się???

Gość dsfd
zdrada jest skutkiem klopotow w malzenstwie ktore byly bagatelizowane dlugo przez obydwie sterony wiec nie win tylko faceta, postaraj sie spojrzec obiektywie na wasze malzenstwo, czy faktycznie bylo takie szczesliwe, czy w sexie sie ukladalo sy bylo mdlo i nijako, czy rutyna was przerosla czy nie, nie ma zdrady z nikad, to jest skutek nierozwiazanych zaleglych problemow, fakt zdrada jest swianswem ale cos do niej popycha, wiec poanalizuj a pozniej drzyj na faceta morde jak cos ps.jestem kobieta zeby nie bylo ze bronie facetow

Gość wspolczuje
twoj wybor: on cie zdradzil i nie wiem jakich wyjaśnień oczekujesz...ze ci sie przesłyszało. Może tylko objecać że już sie z nią nie spotka(jak zależy mu na waszym małżeństwie)....ale czy będziesz w stanie mu zaufać? Faceci mają rozum....a dzieci wierz mi lepiej jak będą dorastały bez kłótni, oskarżeń,płaczącej mamy,i wiecznie pijanego taty...

Gość grsfefe
aleeeeeees - wiem, ze tu piszesz na pomaranczowo :P

Gość jak dalej z tym żyć
dsfd właśnie cały wist polega na tym że nie było sporów ja utulna żona i matka a dziwka zarazem w sypialni czego wiec pragnąć więcej...

Gość jak dalej z tym żyć
zawsze myslałam że kogo jak kogo ale mnie zdrada nie spotka, matko jedyna jak pozory mogą mylić :(

Gość dsfd
tu nie chodzi ze mialas byc potulan to on bedzie szczesliwy, kiedy wkrada sie rutyna lub uczucie poprostu przemija ludzie sie rozchodza, w wiekszosci boja sie zostawic dorobek 15 -20 lat zycia bo to trudna decyzja stad zdradym, ale taka jest prawda ze milosc i porzadanie wygada jesli sie ich non stop nie podsyca, pozatym o milosc sie nie zebrze, ja nie mowie ze jestes zla kobieta, jestem pewna ze jestes super ,ale czasem tak jest ze cos sie konczy, a o milosc sie nie zebrze, teraz jestes jeszcze mloda, mozesz znalezc innego faceta i zaczac nowe zycie, potem bedzie za pozno, macie dzieci wiec po co drzec koty, jesli cos sie ewidentnie skonczylo nalezy rozstac sie z klasa, siasc porozmawaic, nie drzyj sie na niego, poprostu powwiedz mu ze bardzo cie zranil tym co zrobil i ze chcialabys zrozumiec dlaczego, wierz mi jesli cos ma sie skonczyc to sie skonczy i nie ma sensu sobie szarpac nerwow tylko dla dobra wszytkich rozstac sie i zostac przyjaciolmi, ja sama jestem po rozwodzie, 2 dzieci z ex utrzymujemy bardzo dobere stosunki , moj maz bardzo go lubi, z kolei ja bardzo lubie zone mojego ex, nie widze problemu, pewna rzecz sie skonczyla czas ruszyc do przodu bo tkwienie w zwiazku na sile z przyzwyczajenia i strachu nic nie zmieni, czlowiek czuje sie tylko gorzej