Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalarepkka

czy iść na bibliotekarkę

Polecane posty

Gość kalarepkka

chcę zmienić pracę, teraz pracuję jako pedagog wspierający ale myślę, ze nie bardzo się nadaję i chyba wolałabym pracować jako bibliotekarka co sądzicie o tym zawodzie, mój mąż jakoś nie bardzo jest przekonany do tego pomysłu, a mnie wydaje się dobry, bo mamy małe dzieci i ostatnia rzecz, której potrzebuję to trudne dzieci w klasie /a niestety tak mam i świruję/

wiesz ,u nas we Wrocławiu bibliotekarze ciągle strajkują bo maja za mało kasy wiec jesli chcesz strajowac to proszę bardzo , no chyba ze w twoim mieście zarabiaja przyzwoicie

Gość myslałam raczej
o szkolnej bibliotece

Gość jeśli cenisz spokój
i masz minimalne zapotrzebowanie na adrenalinę to idealna praca dla ciebie :)

Gość kalarepkka
chyba rzeczywiście to idealna praca dla mnie jestem spokojną osobą i wystarczą mi do szczęścia to co wyczyniają moje trzy córki

Gość kalarepkka
aby pracować w szkolnej bibliotece trzeba mieć studia w tym zakresie, nie wiecie przypadkiem czy są potrzebne do zwykłej, publicznej biblioteki?

skoro taki marny z ciebie pedagog to idź na tę bibliotekarkę, nie krzywdź dzieci ;) a zarobki wiadomo, jak to w szkole

Gość lclcllclclcll
Owszem, są potrzebne. Bo bibliotekoznawstwie jest nadprodukacja bezrobotnych. Więc nie wiem, jak ci się wydaje, że się zaczepisz na ciepłej, spokojnej, państwowej posadce. No chyba że po znajomości.

Gość pracuję dłuuugo w szkole
lubię dzieci ale naprawdę nie mam aż tylu siły, by podołać wszystkiemu dzieci z trudnościami, rodzice, tona papierów i własne małe dzieci zamarzyła mi się dla odmiany spokojna praca mieszkam w Warszawie, więc może tu łatwiej