Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhadnjkdld

Czy mam jakies szanse wygrac tą dziwną sprawę ?

Polecane posty

Gość dhadnjkdld

Odeslalam produkt od Allegrowicza za ktory wczesniej zaplacilam i okazalo sie ze wyslal mi nie to co zamawialam. Wyslalamtydzien temu w piatek poleconym priorytetem paczuszke z tą rzeczą poleconym priorytetem, mam wiec też dowód nadania. Allegrowicz mi napisał po moim zapytaniu , ze paczki nie otrzymał jeszcze. Jakos w to mi sie nie chce wierzyc. Ponad tydzien ma isc priorytet?????? W takim razie zglosilabym reklamacje, ale wlasnie po jakim czasie od nadania moge skladac taka reklamacje i czy trzeba jakis wniosek wypełniac czy pisac pismo? I ile czasu jest rozpatrywana taka sprawa? Czuje ze ten Allegrowicz mnie oszukuje, poniewaz ma kilka negatywnych komentarzy dot wlasnie zwrotu towaru. Co moge jeszcze zrobic w tej sprawie. Prosze o rade.

Gość ple ple ple ple
Ostatnimi czasy przesyłki priorytetowe to i po miesiącu docierają do adresata … poza tym masło maślane … :P

Gość dhadnjkdld
Czyli nie zrozumiałas mi ? Hmmm to chociaz odpowiedz mi na takie pytanko po jakim czasie moge skladac reklamacje na poczcie i czy musze jakies pismo pisac albo wniosek wypelniac ?

Gość dhadnjkdld
nie zrozumiałas mnie* of course :)

po czasie ile idzie priorytet..zapytaj tych cip na poczcie ile idzie i ze nie doszedl do pewnej osoby :O

Gość reklamacje składasz na poczcie
oni maja druczki na te okoliczność jeśli się okaże, że alegrowicz kłamał to na poczcie dostaniesz kopię jego podpisu na potwierdzeniu odbioru przesyłki

Gość dhadnjkdld
A moze tak byc ze specjalnie nie odbiera przesylki? I wtedy po jakims czasie odsylaja ja do mnie i ja ponosze koszty tak?

Tyle piszecie, ale nie udzelicie jej odpowiedzi na pytanie :) Po 14 dniach roboczych masz prawo zlozyc reklamacje ;/