Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaa2008

Dlaczego nie moge zajsc w ciąże??

Polecane posty

Gość onaaaaaaa2008

Rok sie ponad nie zabezpieczamy i sie nie udaje:( Dlaczego nastolatki pojda do łóżka bez zabezpieczenia i zaliczaja wpade a ja nie moge? :(:(:(

Gość bartkla
niewiem czy to cie pocieszy a le ja sie staram juz 3 lata i nic :(

Gość skad ja to znammm
ja mam ten sam problem :( My sie staramy jakies 9 m-cy "doipero" i nic. A bylas u lekarza?

Gość zahjaka.
rok to pdobno normalka wiec sie niemartw

Gość onaaaaaaa2008
nie byłam jeszcze. nie chce usłyszec ze jestem bezpłodna:(

Gość skad ja to znammm
ja ide 23.09, tez sie boje ale tak bardzo chce zajsc w ciaze, ze zrobie wszystko co tylko mozliwe

Gość onaaaaaaa2008
a ja zadzwoniłam. zapisałam sie na 25 ale nie wiem czy pójde...

Gość onaaaaaaa2008
Jestes bardzo zabawny zahjaka. rok to pdobno normalka wiec sie niemartw jak to to normalne? to nikt przez rok nie zachodzi w ciąże?

Gość tak szczerze
moge spytac ile macie lat? ja mam 25...planuje zaczac starania za jakies 3 lata,ale jak tak czasem czytam kafe,to mam wrazenie,ze juz teraz powinnam sie isc zbadac,zeby potem nie orac 5 lat na dziecko...straszne...kiedys wystarczylo poduche po sexie pod tylek i juz ciaza,a teraz?:(

Gość skad ja to znammm
idz, idz! Ja mysle, ze to ze zajsc nie mozemy, nie musi oznaczac wcale najgorszego! Ide, zeby dowiedziec sie co i jak i mam nadzieje, ze nie bedzie wcale tak zle.

Gość skad ja to znammm
ja mam 28

Gość tak szczerze
o kurde,czyli idealnie ten wiek o ktorym ja mysle na rozpoczecie....ale czasami chyba tak jest,ze dopoki nie zaczniesz probowac lekarz bedzie mowil,ze wszystko ok...dopiero w praniu wychodza problemy :( chyba sie jednak przejde niedlugo

Gość onaaaaaaa2008
nie moge zrozumiec dlaczego pary które nie chca słyszec o dziecku zaliczaja wpade a ciktórzy tak bardzo pragna maluszka to im sie nie udaje!

Gość kaka19
zaliczaja wpade jak mowisz ale to nie znaczy ze nie beda kochac swojego dziecka tak jak ty. Oczywiscie sa wyjatki bo niektore takie bezmozgowce chca pozbyc sie tego dziecka za wszelka cene. Ponad rok to dlugo mysle ze powinnas juz isc do lekarza. 3mam za Ciebie kciuki zeby wkoncu sie udalo.

Jest możliwość, że to nie wy macie problem z zajściem w ciąże, tylko wasi mężowie są bezpłodni lub też mają z nią ogromne problemy.

Gość onaaaaaaa2008
ale ja nie mowie ze oni nie beda kochac dzidzi. tylko im tak latwo sie udaje...:(

Gość onaaaaaaa2008
wiec mam isc do ginekologa z mężem? do jakiego lekarza on sie ma zgłosić zeby stwierdzic czy wszystko jest okej?

Gość onaaaaaaa2008
:( ide..

Gość bb 77
Dziewczyny należy ość do ginekologa jeśli od roku się staracie i nic nie wychodzi. Ja poszłam po roku i dowiedziałam się że muszę się leczyć gdybym poszła wcześniej może była bym już mamą a tak już trzy lata mineły i nadal nic. Powodzenia