Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natala15

czy mogę zajść w ciąże kiedy sperma pływa w wanie?

Polecane posty

Gość natala15

hej ostatnio jak moi rodzice wyjechali na wczasy zaprosiłam do siebie chłopaka i mizialismy sie w wannie no i ja zrobiłam mu dobrze ręką na koniec i sie spuscił do wody i siedzieliśmy w tej wodzie z tą spermom czy ona mogła mi wpłynąc do pochwy i mogło dojść do zapłodnienia bo miałam wtedy dni płodne plissssss pomóżcie mi strasznie się boję!!!!!! :((((((((((((((

Gość the best shit kafe
:O

Gość koooooooooooooooorfaaaa
tak jasne, to bardziej niż pewne:o

Gość jeszcze sie pytasz
Lepiej lec do apteki po Postinor-Duo!!!!! Kiedy to sie stało? Może byc juz za późno. Wiesz chyba jak sie rozmnażaja ryby? Tutaj to na 100% bedzie tak samo!!!!

Gość mkljiyyfdrr45
nie słuchaj ich!!!!!!!!!! prawdopodobieństwo jest bardzo małe a raczej znikome

Spokojnie. Niepokalane poczęcia zdarzają się jednak dość rzadko. Nie jesteś w ciąży. ps. pisze się spermĄ, a nie spermom (zboczenie zawodowe)

Gość natala15
to było 2 dni temu czy ten postinor jeszcze zadziała? kurcze ale ja była głupia że siedziała w tej wodzie było mi szkoda wypuszczać całej wanny wody i nalewać od nowa a mogłam tak zrobic i teraz mam problem !!:(

tak prawde mówiac to nie ma takiej mozliwości, plemniki muszą mieć odpowiednie warunki do życia a wodzie ich napewno nie znajdą... także nie ma się czym martwić, w ciazy nie jesteś na 100%

Gość do nienia
a kim jesteś z zawodu???Sprmojijką czy jak??

nie stresujcie dziewczyny...natala nie stresuj sie, nie jesteś w ciazy.... a zastanawialiscie sie ile spermy dziennie w czasie wakacji dostaje sie do jezior, basenów i innych takich...ciekawa jestem...

Czyli wiesz, nic nie robię, zdzieram kasę na korkach od uczniów, których moje kumpele specjalnie wcześniej niczego nie nauczyły (ja swoich wysyłam do nich), a w wolnych chwilach strajkuję:)

Gość do nienia
a opciągasz chociaż dyrowi pod biurkiem??

Gość rdhe
buuaaahhhaaaa!!!!!! Obciągać umiesz, a takich rzeczy nie wiesz!!!!Wstyd!!!!

Gość natala15
byłam w aptece ale babka powiedziała mi że postinor jest na receptę i że mi go nie sprzeda błagałam ją na kolanach ale mi odmówiła co mam zrobić?!!!

Gość laseczka_anuleczka
natala nie przejmuj sie niczym to oczywiste że nie jestes w ciąży!!!! zrozum to i sie niestesuj....

Gość idealne poczęcie
Będziesz miała dziecko z wodogłowiem. Ten sposób zapłodnienia powoduje że takie dzieci się właśnie rodzą.

to nie było śmieszne, z tym wodogłowiem. Nie wiesz nawet, o czym piszesz. NATALA, nie jesteś w ciąży. Nie martw się. Sama gorąca woda w wannie zabiła plemniki, odczyn tej wody i detergentów też je zabija. Spoko, ale dobrze, że jesteś czujna. W Twoim wieku na ciążę trochę za wcześnie. Nie trochę. Dużo za wcześnie ;-) Baw się, ale z rozwagą.

Natala15, to nieprawdopodobne żebyś zaszła w ciążę. Na przyszłość jednak unikaj takich sytuacji.

Do pozostałych użytkowników: Nie straszcie ludzi. To co dla was jest tylko żartem, kogoś innego może psychicznie wykończyć. Wykrzesajcie z siebie odrobinę profesjonalizmu.

Gość powazny problem
plemniki zyją w środowisku wilgotnym 3-5 dni, ale musialyby wpłynąć do pochwy, watpie, ze masz już taką co przy rozłozeniu nóg się otwiera sama, jesli juz to dalej jeszcze daleka droga, plemnik przynajmniej jeden musialby dostac się do macicy, musiałby byc naprawde baaaaaaaaaardzo zywotny :) ryzyko niewielkie ale jest liczę na 1-2 %, prędzej zaszłabyś przy stosunku przerywanym :)

Widać, że na biologii/wychowaniu seksualnym to się nie bardzo uważało. Najpierw teoria, później praktyka moja droga => aby na przyszłość uniknąć sytuacji tego typu. PS. W ciąży NIE JESTEŚ.

Gość gość
piszecie kompletne głupoty i straszycie dziewczynę. Para była w wannie wypełnionej ciepłą wodą i ona na koniec pieszczot zrobiła mu palcówkę w efekcie czego chłopak się spuścił i sperma trysnęła do wody - tak rozumiem. Odpowiadam - sperma po kontakcie z wodą, zwłaszcza ciepłą prawie natychmiast koaguluje - czyli ścina się i w takiej postaci nie jest w stanie zapłodnić kobiety nawet gdyby taki kłaczek dostał się do pochwy, co i taj jest nieprawdopodobne. Innymi słowy nie można zostać zapłodnioną w taki sposób i branie postinoru nie ma sensu. Jeśli nie wierzycie każcie się spuścić waszemu facetowi do umywalki napełnionej ciepłą wodą i zobaczcie co się stanie. Jak widać większość z was nie wie, co się dzieje ze spermą w wodzie. Tak samo nie można zajść w ciążę będąc w basenie do którego spuścił się jakiś facet bo np. ma przedwczesny wytrysk a zobaczył piękną lalę. Nie straszcie ludzi i nie piszcie głupot

Gość pan pchełka

swędzą mnie jaja

Gość Podstępny ratownik

Dyskretnie masturbuję się w moim basenie i wywołuję zapłodnienia masowe!