Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 180380

PILNE!!!!!

Polecane posty

Gość 180380

Witam! mam pytanie. Biore drugie opakowanie tabletek antykoncepcyjnych Diane 35 bez robienia przerwy 7 dniowej! Przy wzieciu 24 tablteki (3-a drugiego opakowania-przypominam ze nie mialam przerwy miedzy 1 a 2 opakowaniem) po godzinie od przyjecia zwymiotowalam. kolejna wzielam na drugi dzien o stalej porze!! Stosunek mialam na 11 dzien po zwymiotowaniu tabletki bez wytrysku we mnie.wczesnmiej wspolzylam z narzeczonym jakies 3 miesiece wczesniej,czy istnieje mozliwosc ze jestem w ciazy? czy lepiej znow nie robic sobie 7 dniowej przerwy i brac kolejne opakowanie bez przerwy, czy w tym 11 dniu po zwymiotowaniu byłam juz zabezpieczona. bardzo dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam

Kobieto zrob sobie przerwe jak zakonczysz blister. Wedlkug mnie po zwymiotowaniu powinnas wziac kolejna tabletke, tymbardziej ze to bylo w pierwszym tygodniu blistra, a pierwszy tydzien jest najwazniejszy. Z drugieg strony organizm jest tak nafaszerowany tabletkami ze jest male podoboniestwao zajscia w ciaze

Gość 180380
DZieki za odpwoedz! wiem ze 1 tydzien jest najwazniejszy ale ja go zaczelam bez robienia przerwy po skonczeniu poprzedniego

ale to i tak na to nie wplyw ze przerwy nie robilas, musisz zawsze pamietac o pierwszym tygodniu, ja przeszlam na jakis czas na plasterki, fajna sprawa bo nie musislam pamietac codzinnie o tabletce, ale za drogie byly i znow wrocilam do tabletek.

Gość 180380
gdzies wyczytalam ze jak sie zapomni tabletke-bo tak mozna pwoeidzic ze u mnie bylo, to jezeli minelao 24 godziny od zazycia nastepnej tabletki to 7 pierwszych dni powinnam stosowac dodatkowe zabezpieczenie a ja wspolzylam na 11 dzien wiec sie pocieszam ze bylam w tym okresie zabezpieczona! Chociaz mam stresa strasznego