Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja sie tylko grzecznie pytam

Czy tabsy na libido typu max orgazm czy hiszp. mucha działają i są bezpieczne???

Polecane posty

Gość ja sie tylko grzecznie pytam

Mam ogromne problemy z moim apetytem na seks. Kiedyś mogłam to robić codziennie, kilka razy na dzień. Potem mi sie odechciało. Teraz nie mam ochoty nawet na raz w miesiącu. Mój facet nic nie mówi, ale widzę że powoli nie wytrzymuje. Chciałabym zakupić sobie w necie jakieś tabsy o maksymalnej mocy i znów stać się dziką kotką w łóżku, tak jak kiedyś. Nie biorę tabsów anty (brałam kiedyś, odstawiłam). Kocham mojego partnera bardzo mocno. I nie mam lesbijskich skłonności. Po prostu ostatnio moje życie to pasmo ogromnego stresu, pracowałam bardzo ciężko fizycznie, ale osłabienie libida nastąpiło juz wczesniej :( A może ginekolog przepisuje jakieś tabsy na zwiększenie libida, albo seksuolog? Ktoś stosuje takie tabsy z neta??? jak działają??? Są skuteczne???

Gość gość
Ech, daj sobie spokoj. Wszystkie te muchy i wszelakie ziołowe specyfiki totalnie nic nie dają. To już lepiej Ci zrobi kieliszek szampana i erotyczny masaż oliwką. Powaga! Ale to moja opinia 🖐️

Gość gość
:(Strasznie Ci wspolczuje. Moj facet tez narzeka na moje libido, bo mi raz na tydzień starcza sex, a z tego co czytam na kafe, to sa kobiety, ktore mogą bez przerwy....Mnie czasem członek po paru minutach stosunku zaczyna nieprzyjemnie drażnić, obcierać i tracę całą ochote na sex.Po prostu tak mam, że nie potrzebuje czestych zbliżeń. I co my mamy zrobić - zastrzelić się? Podobno po 30-tce wzrasta libido:o:o

Gość kkkkkkkkkkkkkkkol
naprawde??????

Gość pomóżcie mi prosze
nikt nie stosował takich tabletek??????? Jak działają??????? są skuiteczne??????? warto kupić????????????

ja stosowalam hiszpanska mucha to syf, nic nie ma po tym tylko mdli, teraz mam cefadisiac i jest po tym wrazliwiej, na brak ochoty na sex proponuje dlugie 15 min namietne pocalunki czasem tez bawimy sie z facetem w robienie sobie nawzajem zdjec albo krecimy filmiki

Do bani, nie działają. Podobno, za to wszystko odpowiadają zaburzenia hormonalne. Trzeba to leczyć, bo my, faceci, długo przez to nie wytrzymamy. A potem przez zaniedbywanie nas i lekceważenie naszych potrzeb są gwałty, zdrady i rozwody. Czyli, samo życie.

Gość wiem że tak się czasem konczy
taki brak seksu od kobiety i nie ma co winić mężczyzny, to normalne że potrzebuje seksu do życia dlatego pytam, szukam, błądze, żeby coś znaleźć co by pomogło, bop ginekolog mi nie pomógł niestety tylko mnie olał :( Tyle jest tych tabsów na świecie i wszystko pic?? :( To może sztuczne hormony???

Gość dajcie mi przepis
na silny pociąg seksualny!!!!!!!!!!!!!

Gość mixed berry
slyszalam ze ginko-biloba dziala na libido troche...pewnie w wpatece gdzies nabedziesz bez recepty ale cudow od razu sie nie spodziewaj

też słyszałam o ginko - ale normalnie też byś miała. Ten topic jest dla tych, którzy chcieliby znaleźć sposób na chociaż jeden raz. I chyba nie ma takiego środka, bo jedynie działająca Vamea przestała być dostępna w sprzedaży.

Gość Aska35
ja tez mialam problem z ohota na seks i postanowilam znaleść coś na to by zwiekszyć chęć na seks i wyczytalam na forum że jest żel libidizer znalazłam i sklep gdzie ten zel sprzedają i kupiłam jestem szczęsliwa posmarowałam swoją myszkę tym żelem po oaru minutach odczuwalam mrowienie myszki ohota na seks wzrosła i zaczeliśmy się kochać z moim facetem to bylo przeżycie miałam orgazm taki że nie do opisania silniejszy że oh :) teraz przed każdym seksem go używam chyba sie uzalezniam od niego :)

Gość lilalo12
Cóż mi w takim przypadku pomógl kochanek :) Do tej pory miałam sex z meżem raz w miesiącu, a teraz prawie codziennie :) Oczywiście próbowałam wcześniej rzeczy typu szampan, erotyczne masaże itp ale to kompletnie nie działało.

Gość bakaj
TO TAKA PRAWDA O TYCH AFRODYZJAKACH JAK WESZ KASZLE!!!!!

Gość justynka45
je sobie zakupiłam żel libidizer i naprawdę są super wrażenie po zastosowaniu jego warto kupić

Gość wareska
Mnie pomogła Stimea, wiem co czujesz i nie zwlekaj bo możesz stracić faceta. Wiem co mówię.

Gość vanrojpuj
ciekawe co na ten temat powiedziała by Dek@

Gość nero3nn
Jest dużo preparatów na rynku! Wystarczy spytać się w aptece! Możesz też kupić w sklepie internetowym typu http://www.libido.com.pl/aff/sknery Pamiętać należy, że najlepiej kupować z pewnego źródła. Poczytać w necie opinie, itp.!