Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyleta

Metoclopramid

Polecane posty

Gość zyleta

czy bral ktos Metoclopramid lub no-spe czy ma jakies skutki uboczne nudnosci czy cos takiego te dwa leki mam straszne nudnosci i bole poniewaz od 4dni zdycham na kamienie zolciowe i mam po kazdym posilku kolki i nudnosci caly dzien az przestalam jesc

Metoclopramid to lek działajacy między innymi p/nudnościowo i p/ wymiotnie.Działa na Ośrodkowy układ nerwowy wiec po jego zażyciu mozesz czuc sie senna i zmęczona ,nie powinno sie obsługiwać pojazdów mechanicznych.Świetny jesli cierpisz na chorobę lokomocyjną. Myśle ze żle sie czujesz nie po leku tylko z powodu tego woreczka który prędzej czy póżniej bedziesz musiała usunąc.A im wczesniej tym lepiej dla ciebie.Pozdrawiam

Gość zyleta
nie zazylam jeszcze tego leku nigdy,mialam taki atak teraz juz nieboli ale mam ciagle nudnosci i odbijanie i straszna zgage .operacjii sie boje.teraz mnie taka mecza nudnosci ze niewiem czy ten lek wziasc na nudnosci czy nospe bo kumpela opowiadala mi ze metoclpramid czasami dziala tak ze gorzej sie rzyga zamiast pomagac

Gość Adziaks

Biore ten lek w ciazy poniewaz przepisal mi go lekarz , jestem po nim strasznie spiaca i pomimo tego nadal sie zle czuje , brak humoru itp .. same negatywy .. nie polecam