Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fotunia

Po kiego tak się czepiacie tej naszej klasy

Polecane posty

co rusz ktoś zakłada topik: albo że nasza klasa dołuje, albo, że nie powinniśmy się nią dołować, wreszcie, czy nie uważamy, że to portal dla chwalipięt:O matkoo, jak ktoś jest zjebem, to na każdym portalu, czy to grono, czy nk, powstawia tysiąc ujęć swojej twarzy, następne 500 to będzie jego sprzęt, dzieci, psy, koty, chomik i papużki.. po co o tym w kółko pierdolić 🖐️ poza tym, \"uwielbiam\" wprost, jak na topikach typu: nasza klasa to dno, każdy się tu chwali, odzywają się zaraz \"wszyscy święci\" i niemal jednak jeden mąż piszą: \"noo, a ja to mam jedno zdjęcie i nie zamierzam wstawiać więcej orazi 108 znajomych i przynajmniej z nimi mam kontakt\". Każdy powód dobry, żeby poprawić sobie samoocenę. Ciekawe, czy potraficie powiedzieć swoim znajomym, że po cichu macie z nich polewę, że wstawiają foty z każdym i ze wszystkim, co się da. Bo takich NA PEWNO MACIE W GRONIE SWOICH ZNAJOMYCH. Dajcie żyć. Gdy tworzono naszą klasę, to ten portal miał pewne założenie. To myśmy sprawili, że jest teraz g.. wart[cześć]

no najwyraźniej:D ja mam konto, piszę nieraz jakieś bzdury w rubryce o sobie i aktualne zajęcie, wstawiam fotki ze znajomymi lub sama ze sobą, czasem usuwam. w sumie bardziej to traktuje jak portal z newsami, bo wiem np. co się dzieje u moich dawnych nauczycieli, kolegów i koleżanek, z którymi jednak kontakty się urwały, a mimo to interesuję się co u nich:) podejrzewam, że i oni nieraz do mnie zajrzeli. To przecież normalne i ludzkie.