Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zal was chłopaczynkiiii

CHŁOPAKI TO SKOOOOOORWIELE.

Polecane posty

najpierw zakochal siew e mnie mój przyjaciel, powiedziałam ze chce tylko przyjazni, nie odzywa sie do mnie juz z ROK! drugi jakis karrol, zupełnie go nie znałam a on do mnie ze zakochał sie we mnie..:O gadałąm z nim, skonczony idiota mówi do mnie ze tanczyc nie umiem i dlatego na dyskoteki nie chodze! ( czy tak mówi chłopak do dziewczyny która mu sie podoba??! ) Udawałam ze jest okej, ale i tak nie chciałąm nic wiecej, to przestałam sie odzywac on tez. Pózniej moja bliska kolezanka zamieniła sie wzajebista laske, i teraz oni tacy przyjeciele tej Karoliny! (bliskiej kolezanki) korwa jak mnie to wkoorwia jak oni ja wołaja i hadaja z nia, i sie smieja. A ja jestm obok! :O Mam dosyc chłopaków to sku rwiele i tyle.

Gość Stary geriatryk
NIe denerwuj się zabo. MOze lesbijka Chujowina cię pocałuje i też przmienisz się sterczącą laskę. Obie będziecie zadowolone.

:O

Gość ja jestemm
zazdrosnica podla :O

Gość chujowina ci pomoże
kiedy tylko wklei swoje zdjęcie na forum nawet największy paszczur się dowartościuje

Gość Stary geriatryk
Jak mnie nie chce? Ja już nie jedną wymemłałem w życiu. Teraz jestem stary i chcę spokoju. Nie jestem juz takim niewyżytym polipem jak Ty. MIałem w zyciu dużo seksu, to nie latam nadmiernie podekscytowany. A ty masz niedobór ze względu na fizjonomię z horrorów SF i figurę wpędzająca hipopotamy w kompleksy. Nawet abstrakcyjnych malarzy mogłabyś wprowadzić w duże zkłopotanie, zgłaszając sie na kastingu jako modelka do aktu :O

Gość sdfds
weź przestań modelka do aktu :o chyba w rzeźni imitująca kawał półtuszy wieprzowej :o

Gość Stary geriatryk
Na twój widok, to i w wieku 18 lat by mi nie stanął. Menele pouciekali, to chcesz teraz uwodzić staruszków? Wstydź się.

Gość zapominacie że kobieta po 40
no patrz a tej kupy w stringach nie przewidziałaś :D idź się przebrać

wezcue co mne obchodzi jakas chujowina! to mój topikkkkkkk!