Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marianna czyli mańka

dziecinne mrzonki, czyli jak byłem mały myślałem, że...

Polecane posty

Gość a ja myślałam
że seks można uprawiać tylko i wyłącznie w nocy... :-)

Gość coco madmoisele
ze dziwka to dziewczyna ktora dziwnie sie zachowuje, jest dziwna dlatego jak kolezanka mnie tak wyzwala to sie nawet nie obrazilam tylko powiedzialam "nie twoja sprawa, ty moze lepsza jestes" ehh

Gość stysia_
Ja myślalam że dzieci rodzą sie przez pępek:D

Gość vazzelina
jak byłam dzieckiem myślałam, że księża nie sypiają z kobietami

Gość snieg w kropki
moja kolezanka myslala, ze podpaski wklada sie pod pachę :D:D

Gość fajnie nie
a ja myślałam że jak urosnę to będę się bardzo bać takiej wysokości :D

Gość gmxmhmx
a ja, że świnka morska to świnia w akwarium, że księzyc ma buzię, ze masło jest słodkie skoro baba jaga miała chatkę z masła

a ja myślałam, ze jak się zrobi komuś zdjęcie to ten ktoś zniknie w aparacie i strasznie na początku płakałam jak mi chcieli zdjęcia robić kiedy byłam dzieckiem;)

Gość a ja myslałam
jeszcze że woda święcona jest słona - i że poród polega na tym, że kobieta się kładzie, a nagle czary mary i dziecko pojawia się obok! :-) - że są tylko dwie "dziurki" do siku i do kupki u kobiety oczywiscie - jak zobaczyłam brata nago to stwierdziłam, że jestem "niedorozwinięta" (skąd znałam takie słowo??) Jakaś w ogóle nieuświadomiona byłam.......

Gość Oblech
Ja myślałem że księża nie gwałcą dzieci :P

Gość vazzelina
jak zobaczyłam gołego chłopaka w przedszkolu to pomyślałam, że zrobiła mu się dziura w brzuchu i wnętrzności wypadły a ja że jestem normalna i zdrowa i każdy zdrowy człowiek ma pipke

coco madmoisele malo nie spadłam z krzesla ze smiechu :D ja nie bylam lepsza ;) ale to wszystko przez mojego starszego brata,który mnie straszył :o wmawiał mi że jak kobieta zalozy stroj kapielowy to odpadnie jej jedna pierś :o pamietam jak mowilam mamie zeby nie wkladala stroju kapielowego :D

ja jeszcze myślałam, że Polska to centrum świata, a inne kraje (o ile w ogóle istnieją) to jakieś małe, nieważne miejsca pod naszym protektoratem (oczywiście mając lat 6 nie znałam tego słowa)

Gość dziwnee
mnie zawsze mama mowila, ze krew wycieka z pupci (okres) heheh ale sie zdziwilam jak sie okazalo, ze jest inaczej :D

i ze jak sie wklada brudne rece doo buzi,to po kilku dniach wyrosnie tam zaba..mama mi tAK MÓwiła,zebym nie wkładał

w dziecinstwie bylam przekonana, ze piosenka \"The wall\" Pink Floydow opowiada o murze berlinskim i zostala nagrana wlasnie na czesc jego zburzenia. to bylo w czasach przedszkola! nie znalam wtedy angielskiego, ale w telewizji widzialam teledysk z mlotkami idacymi ulica i tym murem, a oprocz tego stale wtedy nadawali te nocne sceny z Berlina, jak ludzie zaczeli wyburzac ten mur w 89\', pelno ludzi dookola, milicja, helikoptery. bardzo mi sie wryly w pamiec te transmisje. jakos sobie skojarzylam jedno z drugim.

Gość sdasdsdsda
Ja myślałam, że jak stłukę telewizor młotkiem to wejdę do jakiejś kreskówki :D (na szczęście dla rodziców nie spróbowałam) Cieszyłam się też, że mieszkam w Polsce i współczułam ludziom na całym świecie, że muszą mówić jakimiś dziwnymi językami a nie Polskim (haha)

Gość myślałam
że lalki i misie ożywają w nocy:) nie udało mi się nigdy ich na tym przyłapać, niestety

Gość uhihana
ja myslalam ze zycie jest takie prosteeeee :)