Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa____ewula

żel na paznokciach

Polecane posty

Gość ewa____ewula

Witam, chciałam się co nieco dowiedzieć o tej metodzie. U kosmetyczki jest to dość droga przyjemność i chciałam sobie sama zrobić taki pazurki. Widziałam na allegro zestawy z różnymi żelami, tipsami itp. Czy ktoś mógłby mi coś podpowiedzieć od czego powinnam zacząć? Wielkie dzieki za porady.

Gość ewa____ewula
Znam osobę która sobie robi akryle i sądzę, że bi mi pomogła tylko chce wiedzieć co ja potrzebuje zeby można było zrobić żelowe paznokcie.

lampe zele gilotynke oczywiscie tipsy plyn do zmywania, hmmmzreszta zobacz na allegro sa cale zestawy

Gość ewa____ewula
a jakie żele dokładnie? bo widziałam, że jest kilka rodzajów.

to juz musisz wybrac chyba sama lub poczytac cos na ten temat, ja sie na tym tak nie znam:P mi tipsy zelowe robi znajoma za 50 zl lacznie ze zdobieniem, wiec troszke sie napatrzylam:)

Gość ewa____ewula
jakbym wiedziała gdzie mam sob epoczytać to bym na to forum nie wchodzila. a skoro tak duzo wiesz to moze podziel sie ta wiedza:P

oj wybierz sobie zele jakie chcesz tansze wiadomo sa gorsze:P na poczatek kup baily i taki rozowy czy cielisty poza tym jest wiele stronek objasniajacych jak zrobic tipsy i z gotowymi juz wzorami wiec nie widze problemu:P