Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otyła mama

Czy plastry odchudzające są skuteczne???

Polecane posty

Gość otyła mama

czy takie plastry działają? ile można schudnąć ile kosztują i jakie są najlepsze? jestem matką kocham dzieci i bardzo przytyłam po urodzeniu trzeciego dziecka a jestem w wieku w którym nie mogę zrzucić łatwo tuszy. zawsze byłam chuda, nawet po drugiej ciąży trzymałam linię strasznym wysiłkiem i poświęceniem, aczkolwiek mam rodzinne predyspozycje do nadwagi. prosze pomóżcie i powiedzcie czy te plastry to dla mnie jakiś ratunek.

Gość żadna nie jest ładna
no właśnie... :O mam ten sam problem :( chcę schudnąć do przyszłej wiosny a nie będę mieć czasu na ćwiczenia i jakieś pierdoły typu bieganie na studiach bo studiuję nasiennictwo (nie popełniajcie tego błędu co ja - 20 godzin w książkach, zero życia towarzyskiego) 😭

Gość otyła mama
halo, nikt nie wie? :( nikt nie miał?

Gość PLIZ PLIZ PLIIIIZ
NAPISZCIE COS O TYM. brałam już tyle tabletek i to na nic! przeczytałam temat i sama jestem zainteresowana bo nie słyszałam o czymś takim.

Gość otyła mama
zjadlam paczke plastrow ale nic nie pomoglo:(

Gość otyła mama
pffffffffffffffffffffffff ale śmieszne:O dlaczego wy dziewuchy takie redne potraficie być ??

Gość Nałęczowiankę
Skuteczne są super na odchudzanie... kieszeni. Jedyna rada to dieta pt "a nie żryj tyle". I to wcale nie złośliwość. Na sobie wypróbowałam