Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lookalikeee

Kocham taniec. chcę tańczyć!!!

Polecane posty

właśnie oglądam eurowizję taneczną i cholera, chcę tańczyć, zawsze chciałam tylko że w mojej wiosce to brak możliwości. jest tu ktoś kto tańczy amatorsko i da jakieś wskazówki, będę się sama uczyła

Gość misiowaty mis
zamocuj rurre w pokoju, kup fikusne stringi i cwicz

Gość ehmn..
ja sie ucze tanczyc.. kazdy typ tanca.. oprócz hip-hop ...

Gość ehmn..
sama z siostra.. bo ona umi i to bardzo sobrze.potem cwicze i wywijam na treningach wieczorami w domu.. niom.. własnie ucze mojego chłopaka ostatnio tanczyc.. tyle radosci mi to sprawia ze nie widze zycia mojego bez muzyki i tanca i zabawy.. kocham to..

no właśnie, o to chodzi:) ja też próbuję sama, ale za dobrze to nie wygląda. fajnie, że uczy Cię siostra.

ja się uczę tańczyć :) chodzę na LA solo. tu jest strona z filmami z podstawowymi krokami ;) na początek powinno wystarczyć :) ale bez szkoły tańca będzie raczej trudno na dłuższą metę :)

Gość ehmn..
ja sobie sama układam kroki z chłopakiem.. :D naucz sie na poczatek wywijaniem ud.. bioder.. jak na dyskotece..

Gość mmama
toidz do juken dance tam sie rozwijaja a ostatnio jedna dostala stypendium 3 miesieczne do szkoly tanca Dlaczego nie chodzisz do klubow tańca w karzdym mieście są takie ...postaraj sie jeśli Ci aż tak zależy ,tylko ty wiesz czy faktycznie potrafisz ,czy tylko piszesz bo np.sie nudzisz ....nie marnuj talętu o soebie... pozdrawiam i 🌼na zachete...

dzięki kro;) mmama, na you can dance to ja się nie nadaję;) ale masz rację, warto się postarać i zacznę ćwiczyć:D

Gość ehmn..
marzenia sie spełniaja. :D ja naprawde jestem happy.

Gość ehmn..
widze ze znalazłąm bratnia dusze.. :D :) :D

Gość mmama
Wiem kochane dziewczyny ze jestescie mlode i chetne do zabawy ,nie chwale sie tylko dziele swym sercem ....mi rodzice nie pozwalali na kluby ,bo nauka i nic wiecej ...jak sie wyuczylam to zaczelam taniec ...najpierw towarzyski,potem hip-hop kochana nie marnuj czasu!!!!!idz z CHLOPAKIEM na naukę tańca ..a zobaczysz jak pewnego razu zostaniecie na środku sali balowej ...sami...a wszystkim opadnie KOPARA!!!!To dopiero uczucie jak ciociunie i babunie oniemieją ....mam nadzieje ze na darmo nie pisze ....powodzenia życze i 👄na zachęte....

Gość mmama
wlaśnie Herbuś i Mroczek tańczą na TVP 2nie chcecie tak jak oni???WAROT!!!

Gość ehmn..
ja z tego korzystam.. ostatnio poleciała kopara mojej rodzince na weselu... zajebiste uczucie... I'm happy.. :P

mmama na pewno Twoje słowa nie poszły na marne, dziękuję:)👄 trudno jest spełniać marzenia, taniec był zawsze tym marzenie, na którego pełnienie nie liczyłam, ale przyjemnie było marzyć:) ale dlaczego mam nie próbować jeśli chodzi o dyskoteki w mojej okolicy to nie są to kluby, miejsca gdzie się ćpa i puszcza, taka prawda:O więc nie chodzę, a d najbliższego miasta mam daleko 2 godz. jazdy, ale będę próbować sama, dzięki mmama;) ehmn tak maja ludzie, którzy kochają taniec:) wbrew pozorom jest ich sporo, mam kilka koleżanek, ale nie na tyle zakochanych żeby spotykać się w grupie i ćwiczyć, chyba ja tylko taka uparta jestem;)

Gość mmama
No i o to chodzi :D:D:D👄tak trzymaj i zawsze bądź pierwszą tancerką na parkiecie....:D ja to uwielbiam no i najwazniejsze....!!!!To zaj*****ta kreacja ...niepowtażalna ,jedyna niezapomniana Ja tak robie i szaleje do bialego rana[👄ehmn lokalikee moim zdaniem zawsze jest jakiś sposób jeśli chcesz to są jeszcze kasety z nauką:D zal mi tylko ze nie masz dostepu do miejsc gdzie sa lucie ,kyorzy kochają taniec jak TY...👄i mają to w ❤️

Gość mmama
sorki za bledy ,:Dznowu za szybko pisze

Gość Oblech
Nienawidzę, jedyna forma aktywności fizycznej (oprócz siatkówki), której nie znoszę. Wolałbym mieć wbijane gwoździe pod paznokcie. :D

zamierzam nadrobić to, kiedy wyjadę na studia;) jak tylko znajdzie się czas uderzę na kluby :D jak oglądałam tera Herbuś i Mroczka to aż... ach! nie wiem nawet co to za uczucie, może zazdrość, może podzielam ich radość chociaż to nie ja tam tańczyłam... muszę zmienić to, co było dotychczas, próbować póki nie zacznie mi coś wychodzić:)

oblechu nie wiem czemu ni lubisz tańca, każdy lubi chyba że nie ma poczucia rytmu, ale tak poza tym to każdy przynajmniej lubi tańczyć;)

Gość Oblech
Nie lubię, bo w parze kiepsko mi wychodzi. :D Znaczy :( :P A siatkówka po prostu jest goopia. :classic_cool:

Gość balankaa
Ja się zapisałam do www.sosalsa.pl i tak zaczęła się moja pasja. Teraz nie wyobrażam sobie życia bez tańca!

Gość Nauka tańca Trójmiasto
Rewelacyjna forma aktywnego spędzania czasu. Naprawdę odkąd zaczęłam kurs w http://sosalsa.pl/ czuję się znacznie lepiej pod każdym możliwym względem. Rewelacyjni instruktorzy!

Gość gość
Moja córa z kolei tańczy w szkole tańca www.esdanceacademy.pl i widzę jak się rozwija, zarówno fizycznie jak i emocjonalnie. Pasja jednak uspokaja człowieka.