Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozliwosciiiiii

PRACA-POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość mozliwosciiiiii

co myslicie o pracy na umowe-zlecenie na staci benzynowej jako sprzedawca??? dzisiaj rozmawialam z kierownikiem baaardzo mily pan i mysle ze byloby ok

Gość mozliwosciiiiii
tak wiem ale nie wiem czy to dobry pomysl... poza tym to taki jakby moj "znajomy", nie jestem pewna czy mnie kojarzy..

jezeli chcesz prace na pewien okres, to ja bierz, a jezli poszukujesz talej pracy to odradzam. Moj znajomy pracuje na stacji i robi albo na rano na 6 i do 18 albo od 18 do 6, po 12h...Jezeli ci odpowiada cosa takiego to ja bierz, pamietaj ze ze znajomymi wychodzi sie najgorzej w interesach, bo jak bedziesz chciec podwyzke to pozniej bedziesz sie wstydzila o nia poprosic bo to twoj znajimy, a obcego mozesz zawsze op**** :D

Gość mozliwosciiiiii
hmm "znajomy" ktory mnie niezbyt kojarzy i jest kilkadziesiat lat starszy:P tak to bylaby praca tymczasowa a na umowe zlecenie by mi pasowalo bo wtedy moglabym sie uczyc:) no i nie musialabym pracowac po 12 godzin...

Gość mozliwosciiiiii
moze ktos sie jescze wypowie??:)

najpierw sie dogadaj z tym znajmomym zeby cie nie przerobil i nie kazal harowac. Licz sie z tym ze na nocna zmiane tez moze ci sie zdarzyc isc... ustal ile godzin tygodniowo masz robic i za jaka place netto na reke, bo jak ci powie 1200 brutto to na reke ci wyjdzie 700 zl...

Gość mozliwosciiiiii
tak wiem wiem ze nocki tez sie zdarza:) no i mam sobie wybrac umowe jaka bede chciala jak mnie zatrudni:) zadzwoni w polowie pazdz ale mysle ze dostane ta prace- dal mi to do zrozumienia:) i wtedy bedziemy rozmawiac na temat umowy jaka sobie wybiore...

Gość mozliwosciiiiii