Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MissUkraina

Fryzura dla 26-latki - dlugie czy krotkie wlosy?

Polecane posty

Czesc;) Otoz, mam pytanie. Po usunieciu guza tarczycy mialam problemy z wypadaniem wlosow. Regularnie stosuje maszeczki (Latte, Wax, Placenta), kuracje witaminowa, wiec wlosy w miare szybko mi rosna. Niestety, musialam przedluzac wlasne wlosy metoda \"na warkoczyk\", teraz chce po prostu zdjac te pasma, i wrocic do krotszej fryzurki, ale zastanawiam sie, czy to bedzie mi pasowalo. Jaka dlugosc wlosow uwazacie za odpowiednia dla 26-latki? Obciete na prosta linie, czy wycieniowane?

Gość bossssssssko
zalezy od buzki:) no ale skoro wlosy sa zmeczone, na dodatek po przedluzaniu to moze lepiej bedzie jak dasz im troche wolnego i pozwolisz im powoli odrastac... na razie krotka fryzura powinna byc ok, no chyba ze ci wybitnie nie pasuje

Gość zależy od grubości włosów
kształtu twarzy, stylu życia i tego czy się przetłuszczają, a wiek ma tu najmniejsze znaczenie

Gość hyhyhyhy
dla mnie dziewczyna wyglada kobieco w dlugich wlosach, ale to moje odczucie :)

Gość długie najfajniejsze

Taka polecam - super !!! Fakt, po przedluzaniu (raz na 2-3 miesiacy podciagalam doszyte warkoczyki) moja wlasne wlosy musza odpoczac, ale jakos nie mam przekonania zdejmowac doszywane pasemka na stale. Jestem wysoka, buzie mam raczej owalna, pracuje w centrum lingwistycznym, czasami do pracy zakladam okulary. Moze sprobowac z krotsza fryzurka?