Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna76

Mąż nie ma ochoty na sex

Polecane posty

Gość joanna76

Witam. Jesteśmy razem 5 lat od dwóch jesteśmy małżeństwem, po ślubie wszystko się zmieniło, ponieważ w ciągu 2 lat kochaliśmy się z 7 lub 8 razy a ostatnio wcale bo mój mąż powiedział mi że nie ma takich potrzeb czuje się jak wykastrowany ma on 34 lata czy to możliwe że w tym wieku zanika mu ochota na sex? Udało mi się namówić męża na seksuologa i mam pytanie, czy państwo mogą polecić mi dobrego specjalistę w tej dziedzinie w Warszawie? To nasza ostatnia szansa. Dzięki.

Gość wkurzona bardzo...............
jezu, co za ludzie :-0 tylko by sie bzykali :-0 co to małżeństwo na bzykaniu polega? na to był czas wcześniej :-0 teraz należy pracować ciężko na swoją emeryture, a nie zajmować sie rzeczami które niepotrzebnie zużywają energie człowieka :classic_cool:

Gość joanna76
Kobiet lecz się.

ja mam sie leczyć? :-0 toż nie ja mam problem :-0

Gość joanna76
Proszę poważnie potraktować moje pytanie.

Gość joanna76
ma Pani problem z głową.

Gość taaa takkkk
O rany...ja tez bym byla zalamana, jakby moj facet nie mial ochoty na sex. Mam nadzieje,ze da sie to wyleczyc, zycze Wam tego, podwodzenia.

Gość taaa takkkk
aha...a ta wkurzona juz powinna sie dawno leczyc :D

Gość poppoopooppooopppop
poszukaj czegos w internecie

wiecie co? nie gadam z wami :-P zobaczymy kto sie będzie śmiał jak dostaniecie 500 zł emerytury :-P ja już dawno zarzuciłam seks, bo w wieku 22 lat i od tamtej pory całą sobą poświęciłam sie pracy :classic_cool: pracuje na 4 etatach od 6 rano do 23 wieczorem :classic_cool: gdybyście tak sie wzięły za życie i porządną uczciwą prace to odechciało by sie wam myśleć o durnotach typu seks :-P

Gość dzej zi
Moze facet nie chce zdradzac kochanki?

Gość joanna76
Mój mąż na 100% mnie nie zdradza.

Gość joanna76
Jeśli żyjesz tylko po to żeby pracować to Twoja sprawa.

Gość dzej zi
też tak mówiłam, aż pewnego razu przyprowadził do domu 7 letniego syna i powiedział że poczuł sie dla niego ojcem, a dla jego matki partnerem na całe życie 😭

Sam jestem facetem i w głowie nie mieści mi się, by tak rzadko mieć potrzebę kochania się ze swoją żoną. Moja Pani nie potrzebuje tego często, rzekłbym nawet że za rzadko. Razem z Twoim mężem stanowiliby świetną parę ;-). Ale nie o tym teraz. I tak się nie zamienię ;-) Idźcie do seksuologa i zróbcie jakieś badania, bo w przeciwnym razie za kilka lat zaczniesz go zdradzać. Nie ma na to siły i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej. Teraz jeszcze o tym nie myślisz, ale zaczniesz i przy nadażającej się okazji, zrobisz ten krok w bok. Zresztą, będziesz miała rację. Tak od siebie, to proponowałbym Ci się przyjrzeć dokładnie mężowi, bo co do zdrady, to pewnie on już to robi. Przykro mi, jeśli trafiłem, ale tak mi to z boku wygląda. Znam takie przypadki świeżo po ślubie i ona puszczała męża w trąbę, a sama miała gościa na boku już tydzień po ślubie. Poobserwuj go dyskretnie. Powodzenia

Gość harderr
Nie ma ochoty na ciebie.Zapytaj wprost,bo seks jest przyjemny i za darmo,a moze go jednak cokolwiek kosztuje.Nie wzbudzasz w nim po żądania.To po co byc ze sobą?

Gość dzej zi
też tak mówiłam, aż pewnego razu przyprowadził do domu 7 letniego syna i powiedział że poczuł sie dla niego ojcem, a dla jego matki partnerem na całe życie Bardzo mi przykro podszywaczu, ze masz takie smutne doswiadczenia:D

Gość joanna76
Mój mąż mnie nie zdradza i rozmawiamy na temat sex on twierdzi, że nie ma takich potrzeb, że może jest coś z hormonami to nie jest sprawa taka prosta że zdradza mnie i dlatego tak jest bo ja tą kwestię już skontrolowałam.

Gość sprawa jest prosta
nie staje mu na twój widok więc albo jesteś brzydka, albo mu się znudziłaś albo to gej albo ma niski poziom testosteronu ale i tak nic na to nie poradzisz więc kup se wibrator 🖐️

Egocentrum. Gabinet psychologiczno - seksuologiczny dla kobiet Warszawa al. Jana Pawła II 65 tel. 0 501 04 50 67

Gość joanna76
Mam wibrator ale to mnie nie kręci. Widzę, ze te forum to żart i beznadzieja Dzięki za pomoc Pa.

Gość joanna76
A Florkowi Dzięki za pomoc . Jesteś okej.

masz pecha Jaoanna... w zyciu i na forum zastanawiałas sie nad przyczynami dlaczego tak jest jak piszesz?

Gość joanna76
Może niektórzy faceci tak mają...