Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwasia

pół roku po porodzie- wypadające włosy i problemy z zębami

Polecane posty

Hej, słuchajcie zaczynam się powaźnie zastanawiać nad wizytą u specjalistów, bo po porodzie strasznie wypadają mi włosy, a o zębach wolę nie wspomianć - mi może były wszystkie wyleczone- zaczęly boleć , jeden mi się ukruszył. Nawet te kanałowo leczone pobolewają. CZy macie jakis dobry preparat na włosy? Bo do dentysty i tak idę, pozdrawiam

Hej,no ja mam ten sam problem,wlosy i zeby,jestem 5 miesiecy po porodzie,ja biore witaminy ale mieszkam w niemczech wiec,niewiem czy ta nazwa bedzie ci cos mowic,wiem ze jakies tabletki ziolowe lub na drozdzach pomagaja

Gość a przyjmujesz jakieś
prearaty witaminowe? takie jak w czasie ciąży choćby? Wypadanie włosów i kłopoty z zebami mogą się zdarzyc kilka miesięcy po porodzie, mi lekarz kazał nie przestawać brać materny a i tak włosy leciały, z zębami takich problemów nie miałam przejdź się do lekarza i powiedz, może jakieś badania Ci zleci żeby sprawdzić jakich składników Ci brakuje

To normalne, ze po porodzie wypadaja wlosy! Mi wypadaly garsciami- myslalam, ze wylysieje! Po mniej wiecej miesiacu wypadania sytuacja unormowala sie. Wszystko to bierze sie stad, ze podczas ciazy wlosy rzadko wypadaja, choc powinny. No i jak te wszystkie hormony opadna, zaczynaja wypadac te wlosy, ktore podczas ciazy nie wypadly + te ktore i tak by wypadly naturalna sila rzeczy. I stad wydaje sie, jakby ten stan bylby niepokojacy, bo wypada na raz az tyle. Nie martwcie sie- to jest jak najbardziej normalne!

Gość nowicjuszka 90
wiecie co tak jak czytam wasze posty to odechciewa mi sie zajsc w ciaze. Tyle skutkow ubocznych, wczesniej o nichnigdy nie slyszalam. Teraz boje sie miec dzieci.I tak mam rozne klopoty a po dziecku to tylko dodatkowe.

Po długim stosowaniu róznych specyfików na wypadajace włosy(kilka miesiecy po porodzie) dostałam coś takiego- Coconut & Ricemilk Hot Oil _ Olejek na gorąco z kokosem i mleczkiem ryżowym Oriflame,na mnie zdziałało cuda!!!Naprawdę,włosy przestały lecieć( a było ich pełno,w umywalce na podłodze w pościeli).Może kup cos takiego.