Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika_18

KONTO W BANKU!! PROSZE O POMOC!!! WAZNE!!!

Polecane posty

Gość Monika_18

Witam wszystkich bardzo serdecznie, a jednoczenie prosze o pomoc! Musze jak najszybciej zalozyc konto w banku, niestety mimo mojego mlodego wieku, a co za tym idzie calkiem niedawno ukonczenia 18ego roku zycia, niz zdazylam jeszcze wyrobic dowodu osobistego... Zastanawiam sie wiec, czy do zalozenia wczesniej wspomnianego konta wystarczy paszport? w koncu znajduja sie na nim wszystkie dane, ktore widnieja takze na dowodzie. Prosze o pomoc!

Gość Monika_18
nik nie pomoze...?

Gość hskhdh
mi się udało załozyc konto tylko na legitymacje stdencką ( zgubiłam dowód a konta potzrebowałam na gwałt), tylko musiałam donieśc jak tylko wyrobie dowód. Myśle, że raczej Ci sie uda założyc, choc to pewnie zależy od pani w okienku więc jak u jedenej nie da rady to idź do drugiej

Gość Monika_18
dziekuje slicznie!!:)

Gość Monika_18
Mam nadzieje, ze mi tez sie to uda;)

Gość kufladno
moim zdaniem nie powinnaś mieć żadnych problemów z założeniem konta nawet walutowego posiadając tylko paszport , paszport był i będzie tak zwanym dowodem tożsamości, więc powinien być wszędzie honorowany , na początek polecam abyś odwiedziła tę stronę - http://www.bankier.pl/fo/konta/ wiele się dowiesz jak i gdzie konto założyć oraz który bank oferuje najbardziej dogodne oprocentowanie , pomyś nad założeniem konta walutowego w USD , możesz sporo zyskać :) powodzenia,