Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienkaaaaaaaa

Moja suknia ślubna, opinie

Polecane posty

Gość sukienkaaaaaaaa

Witajcie, ślub za tydzień , i tak już wszystko pozałatwiane , siedzę sobie chwilkę na forum i chciałabym się Was zapytać jak Wam się podoba moja suknia ślubna i poprawinowa? Taka na ślub: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?showAll=1&style=A3198 Taka na poprawiny: http://www.madonna.pl/pl/suknie_wieczorowe.php?s=alaska Mi się podobają bardzo, bardzo, bardzo, a Wam? :)))))))))

Gość kici kici miau miau miau
Obie śliczne :)

Gość d..........ddddd
slubna jest bardzo ladna,aczkolwiek mama nadzieje ze masz takie waziutke biodra jak ta modelka w pzreciw razie taka sukienka bardzo wlasnie podkersla biodra i o ile nie sa one waskie to bedzie brzydkow ygladac... poprawiny: mnie sie nie podoba,pzrede wszystkim te kolroy i ta falbana posrodku,jakbys spodnice druga zalozyla... do tego kkompletnie nieodpwoeidnia dla osoby bioracej slub- zbyt prosta. moglabys o wiele wiele wiele ladniejsza znalezc,zwlaszcza ze na pewno kilka twoich goisci bedzie mialo ladniejsza sukienke niz ty,jezeli ta wybierzesz.

ta na poprawiny nie podoba mi się zupełnie...ani kolor ani fason...ślubna sliczna, z tym że ja musiałabym mieć na ramiączka :)

Gość oooooooollllllllllllaaaaaaaaaa
naprawdę śliczne jedna i druga.Życzę powodzenia na nowej drodze życia

Gość sukienkaaaaaaaa
Ta poprawinowa tak wygląda nie wyraźnie na tym zdjęciu, o wiele ładniejsza jest na żywo. Pięknie na mnie leży i wygląda. Ma żywsze kolory, podkreśla ładnie talie i jest wsam raz elegancka :)

Gość VFD
ta na poprawiny -przepiękna!!!! mogę wiedzieć ile kosztowała?

Gość Kropeczkowa
wg mnie slubna cudna;p poprawinowa mniej sie podoba;p ale to kwestia gustu na pewno bedziesz cudnie wygadac;P wszystkiego najlepszego szczesciaro;p

mi też podobają się obydwie, ślubną miałam fasonem nieco podobną :) poprawinowa jest zjawiskowa, podejrzewam, że na żywo wygląda lepiej :)