Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdusia...........

Byłam dzisiaj pierwszy raz w prawdziwym hipermarkecie!

Polecane posty

Witajcie moje przyjaciółeczki 🌼 Jestem taka podniecona ;-) Misiaczek dostał wczoraj wypłate i po raz pierwszy od wielu lat nie miał długów, więc z tej okazji postanowił zabrrać mnie i Mamcie do hipermarketu ;-) Niestety nie miał kto zostać z Robercikiem, więc Mamcia zadeklarowała sie że to ona zostanie, ale pod warunkiem że kupimy jej coś fajnego ;-) Kochana Mamcia 👄 Pojechaliśmy specjalnym autobusem który miał na boku napisane Auchan ;-) Wyobraźcie sobie że za darmo ;-) Misiaczek podszedł do kierowcy i chciał kupić bilety, ale ten tylko sie uśmiechnął i trzasnął drzwiami swojej kabinki :-( Misiaczek jeszcze pukał, a nawet przystawiał nos do szyby, ale pan kierowca nie reagował i ruszył gwałtownie :-( Misiaczek upadł :-( Gdy dojechaliśmy do hipermarketu, o których tak głośno w internetach i w telewizji to dopiero poczułam sie jak prawdziwa kobieta ;-) Wyobrażacie sobie że tam są takie drzwi które sie same otwierają? :-) Normalnie coś niesamowitego :-) Kilka razy przechodziliśmy z Misiaczkiem i za każdym razem sie rozsuwały :-) Byliśmy kimś ;-) Potem szybko poszliśmy między półki :-) Pierwsze co kupiliśmy to zielony groszek w puszce dla Mamci ;-) Za pilnowanie Robercika ;-) Potem zgrzewke papieru toaletowego i wode mineralną niegazowaną, bo Misiaczek po gazowanej..............pryka :-( Staliśmy w kolejce do kasy, co jeszcze bardziej podniosło nasze morale gdyż wiadomo że do kasy nie każdy stać może, a jedynie ci co mają pieniądze ;-) Misiaczek miał ;-) Przy kasie Misiaczek powiedział: a teraz zaszalejemy i postawił na taśmie jedną baterie AAA (paluszek) ;-) Będzie do pilota na wymiane, rzekł ;-) Mój bohater ;-) Troche sie rozpisałam, ale to jeszcze nie koniec i będe sukcesywnie wam opowiadać o dalszym ciągu, tylko sprawdze czy pilot działa ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość stokrotka1985nn
no ale osochozi? :>

Gość mama parysia
fajnie ........ tylko pozazdroscic:)

Gość 3MO
hehe,fajne,prosze o ciag dalszy tego szalenstwa.:):)

Gość gosiek35.
zenujace!

Gość oj wy sie nie znacie
he he.. Magdusia pisz wiecej - co sie jeszcze działo !!! :D

Gość fffffffffffajnie masz
czekam na ciąg dalszy tej fascynującej przygody :D:D:D

Magdusia ach jak ja Ci zazdroszcze , tez bym kiedys chciala pojechac do prawdziwego hipermarketu Jak mamcia ucieszyła sie z groszku??

Witajcie przyjaciółeczki 🌼 Przepraszam że wczoraj już do was nie zawitałam, ale mieliśmy problem z Mamcią :-( Obraziła sie na mnie i na Misiaczka za prezent który jej kupiliśmy, czyli za ten groszek w puszce :-( Zwyzywała mnie od wyrodnych córek i powiedziała że poluje na jej życie :-( Faktycznie zapomniałam że Mamcia ma po groszku straszliwe gazy, tak że szybami w kredensie trzęsie, ale wtedy w markecie o tym nie pomyślałam :-( Byłam tak podekscytowana tymi rozsuwanymi automatycznie drzwiami że po prostu straciłam jakiekolwiek poczucie czegokolwiek :-( No i jeszcze ta przygoda z panem który miał na plecach napis OCHRONA :-( Wstyd mi za Misiaczka :-( Okazało sie że chciał w kieszeni przemycić drugą baterie :-( Pan z ochrony to zobaczył , a Misiaczek po wymianie z panem kilku zdań.............eh..............żebyście widziały jego majtki :-( Chyba ich nie dopierzemy, chociaż Misiaczek już dzisiaj o 5 rano wstał i zamacza, przepiera, leje po nich rozpuszczalnikiem........:-( W każdym razie ma nauczke że nie wolno nic zabierać z takiego sklepu bez zapłacania :-0 Pozdrawiam, Magda 🌼

magdusia ty mnie zawsze potrafisz rozbawic... uwielbiam twoje topiki... pisz jeszcze koniecznie...

Gość fan magdusi
JESZCZE, JESZCZE, JESZCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość marzennkaa
znada :( ktoras matka ma nasrane rowno pod beretem .:O

Gość a oto streszczenia
no czad :D

Gość malalalallaall
fajne fajne fajne..... jeszcze magdusia pisz:)

Magdusia jak miło ze jesteś:D:D:D:D pisz dalszy ciąg,nie mogę sie doczekać co bylo dalej:D:D:D

Gość kucharka zdarna
ło matko.... ona tak zawsze?? :D