Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opowiem wam o sobiee

pokochac by skrzywdzic?

Polecane posty

poznalam fantastycznego chlopaka. po prostu jest super. swietnie nam sie rozmawia, mamy wiele wspolnych cech. poznalam go przez internet. jest szczery, nie udaje. znamy sie juz 4 miesiace. raz sie spotkalismy, bylo cudownie. chcialabym z nim byc, on ze mna tez, ale: - ja mam 27 lat on 23, mowi ze mu to nie przeszkadza - jestem po rozwodzie, wychowuje samotnie synka - mieszkamy 250 km od siebie i u mnie nie bedziemy mogli sie spotykac z powodu mojego ojca, a ja z malym dzieckiem do niego przeciez nie bede jezdzila czesto. mam prace, on tez - czesto mam depresje, mam mnostwo problemow. finansowych, zdrowotnych itd - chce wyjechac za granice jak tylko zdarzy sie okazja czy mam tego chlopaka wciaganc w swoje zycie? chcialabym z nim byc, ale bede go krzywdzic. wiem to. moimi zalamaniami czasem, brakiem czasu bo musze sie dzieckiem i domem przeciez zajac, nie bedziemy mogli u mnie w domu sie widywac jak przyjedzie, tylko gdzies na miescie czy w hotelu. mysle ze go kocham i ze on mnie tez, ale czy powinnam kogos tak cudownego wciagac w swoje okropne zycie? a jesli za jakis czas bede miala wyjechac za granice? zrobie to. i zostawie go bo ma tu szkole i prace... jest cudowny. zawsze marzylam o takim chlopaku, ale wiem ze bede go krzywdzic swoim zyciem. zawsze mi pomaga i wiem ze zrobilby wszystko dla mnie gdybysmy byli razem. ale ja zniszcze mu zycie. wciagne go w moje bagno i bedzie cierpial. ja tez. lepiej to odpuscic juz teraz? zaproponowac przyjazn? sama nie wiem

Gość nie nie nie nieeee

Gość julika
Albo koleś chce sobie pokorzystać, albo naprawdę się zabujał. W drugim przypadku nie odpuści tak łatwo :P

wiem ze nie odpusci. stara sie bardzo. ale dla jego dobra lepiej zeby znalazl sobie kobiete bez problemow i ktora go nie bedzie krzywdzic i zamartwiac ciagle swoimi problemami