Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarotka.net

kto ma zadzwonić ja czy on ?

Polecane posty

Gość jarotka.net

zaprosiłam do siebie mojego kumpla którego lubię , a on powiedział mi, że b.chętnie z największą przyjemnością ale teraz na kilka dni wyjeżdża służbowo. sam z własnej inicjatywy zaproponował przyszły tydzień. i obiecał, że zadzwoni. ja powiedziałam " Ok to się zdzwonimy". No i kto powinien zadzwonić ? ja aby ponowić zaproszenie czy on ?

Gość pole golfowe
Skoro obiecał, że zadzwoni powinien się wywiązać z obietnicy. Ale z drugiej strony to Ty zapraszasz. Jeśli Ty zadzwonisz i zażartujesz, że np. zapomniał to myślę, że się nic nie stanie:)

Gość unbreakable
on. on odmowil, on ma teraz wyjsc zinijatywa. nawet jelsi macie isc do ciebie.

zgadzam się z powyższymi wypowiedziami, i uważam że to on powinien zadzwonić, w końcu nie wiesz dokładnie keidy wróci, a powiedział że się odezwie to jeśli zechce to zadzwoni. No jakby nie było.

bez przesady, z tego co czytam, to ma byc zwykle spotkanie kumpel-kumpela, a nie randka.... a spotkania kumpelskie nie maja 'ram' kto ma dzwonic, ja czasmi tez mowie ze zadzwonie do kumpla czy kolezanki zeby sie umowic i spotkac, ale czasmi po prostu mi wylatuje to z glowy, i jest mi milo, gdy wlasnie ta druga osoba zadzwoni sie przypomniec:) nie zyjemy w sredniowieczu ;)

karygodne zachowanie Niby tak, ale facet może sobie pomysleć że dziewczynie zależy na nim, i nawet nie wiadomo jak jest naprawde, czy Ona czegoś od niego oczekuje, czy to rzeczywiście kumpelskie spotkanie.

Gość jarotka.net
jaka randka, my się lata znamy. tylkoja mam zawsze obiekcje " z narzucaniem się".

Moim zdaniem zadzwonić powinien On.Jest w podróży,czy był.Jest zajęty.Gdy znajdzie chwilę,dwie-zadzwoni-o ile będzie nadal miał ochotę.To oczywiste.Tym bardziej,że to koleżeńskie spotkanie.Po kiego wydzwaniać ja się pytam?:classic_cool:

Tym 'zdzwonimy się' otworzyłaś furtkę dla siebie ale ja na twoim miejscu bym czekała na jego telefon :)