Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurka19

nie mam orgazmu w czasie stosunku jestem chora??błagam o szybka odp

Polecane posty

Gość tera?d"
Ja też stymuluję łechtaczkę podczas stosunku. Najwygodniej kiedy wchodzi we mnie od tyłu a ja bawię się nią tak jak mi sie podoba. Orgazm z penisem w środku jest o wiele orzyjemniejszy niż pieszczenie po czy przed stosunkiem. Polecam. Jestem w 100 proc zadowolona

Gość poducha555
Moj facet jest pociagajacy ;) I tez bywa ze nie mam z im orgazmow.. (nawet czesciej niz czasem ) xd Ale powiem wam sczzerze ze jak jestem na nic i sama 'manewruje' xD to juz czesciej moge doswiadczyc tej oto przyjemnosci xd hehe ;p

Gość poducha555
*ze jak jestem na nim* --> poprawka ;p

Gość AniAnies
ja byłam przez prawie 10 lat mężatką , przez ten cały czas +3 lata jakie spotykałam się z mężem przed ślubem nigdy nie przeżyłam żadnego orgazmu ,

Gość Guulaaa18
Myślałam, że to młode są niedoświadczone, a tzw."dorosłe" znają się. Otóż widać, że nie. Każda z nas doświadczyła orgazmu ŁECHTACZKOWEGO lub POCHWOWEGO. Ja nigdy nie miałam orgazmu podczas seksu ale jest dla mnie przyjemny. Za to łechtaczkowy mam za każdym razem, gdy chcę. Więc w czym problem? tylko 30% kobiet ma orgazm pochwowy. ;]

Gość Trakaka
Ja tez nie mam...a gdy robię to własnym palcem to jest:( nie rozumiem dlaczego tak jest

niestety mam ten sam problem jeszcze nigdy nie miałam kochając sie z moim chłopakiem orgazmu. Boje sie że to może doprowadzic do rozstania sie bo przecież udany seks jest ważny aby związek miał sens w kazdym razie ja tak twierdze

Gość gość
Polecam książkę Macieja Czekaja "Zostań jej obsesją".

Gość gość
Czemu mamy szybko szybko odpisywać? Jesteś w trakcie czy co?