OLAaaaaaa 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 dziewczyny staram sie o dziecko , lecz zauwazyłam u siebie brak sluzu , i to jest problem to juz 2 cykl staran poszedl na marne napiszcie co lepiej przyjmowac czy syrop , chyba gujazyl czy tableetki chyba z wiesiołka ,, i jak przyjmowac pomózcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 proponuję wybrać się do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLAaaaaaa 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 do lekarza po 2 nie udanych cyklach, czy to nie za wczesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLAaaaaaa 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Guajazyl na śluz Napisano Wrzesień 8, 2008 Nie bardzo rozumiem co masz na myśli, ale jeżeli nie widzisz u siebie żadnych objawów owulacji to należy się wybrać do ginekologa> Guajazyl???? To jest na drogi oddechowe o ile wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach