Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ok.ok

resocjalizacja

Polecane posty

Witam czy znajdzie sie ktos kto studiuje resocjalizacje? Bardzo prosze o info ana temat tego kierunku czy studia sa trudne itd z gory dziekuje

Proste studia jak wiekszosc kierunkow humanistycznych. Glownie nauka pamieciowa...kucie kucie kucie...

Od koleżanki studiującej polonistykę, która mówiła, że gdy inne kierunki kują, resocjalizacja chodzi na imprezy. Ale kto tam wie :P

Gość nigdy więcej
resocjalizacja chodzi na imprezy pewnie po to, zeby resocjalizować :P tak w ramach praktyk :P

zajebiste psychologia rozwojowa i osobowosci, psychologia ogolna, kryminologia, emisja glosu, psychologia malej grupy, uzaleznienia, teatr w resocjalizacji, pedagogika resocjalizacyjna,teoretyczne podstawy ksztalcenia hmm to bylo na pierwszym roku nie pamietam co jeszcze

OK dzieki szkoda choc zalezy mi na zdaniu wlasneie studentow tego kierunku ,jestem bardzo ciekawaj jak takie studia wygladaja jacy ludzie itd wczesniej studiowalam zupelnie inny kierunek moge smialo powiedziec ze dla wyjatkowych snobow wiec mam nadzieje ze reso jest ok no i oczywiscie ze nie jest bardzo trudny itd

hej kassia85 dzieki ale czy jest straszny przesiew ze sie tak wyraze te przedmioty wydaja sie bardzo interesujace ale jak wygladaja egzaminy dzieki z gory za odp

ok,ok watpie zebys mial na reso snobow, jest to kierunek dla ludzi z pasja w tym zakresie, a z drugiej strony trafia tam pewnie duzo osob, ktore nie bardzo wiedza co chca w zyciu robic, ale raczej karierowiczow tam nie znajdziesz ;)

haha dokladnie ja tez wczesniej skonczylam ekonomie (w ogole mi nie lezy)ja od zawsze interesowalam sie psychologia, powiem Ci tak na psychologiach trzeba sie uczyc reszta przedmiotow tez ale dla mnie to bylo latwe, mozna wymyslac itp. to bardzo zyciowy,kierunek,o zyciu:)ludzie zajebiscin na zajeciach zabawnie:)

hmmmmmmm...u mnie nie bylo przesiewu chyba z roku 2 osoby wylecialy jedna zrezygnowala, wiec ok, na niektore przedmioty trzeba sie uczyc niektore nie, zalezy na jakich wykladowcow trafisz:D

Hej dziekii za odp ja tez mysle ze na reso nie ida zapatrzone w siebie snoby tak czy siak nie znam nikogo kto studiowal czy studiuje ten kierunek dlatego pytam ,zalezy mi badzo choc boje sie troche zeby sie nie wpakowac na kierunek ktory bedzie wyjatkowo trudny kretynsko to brzmi hehehe nie jestem total glombem ale wiadomo o co biega pozdro!

nie jest trudny naprawde, tzn. na psychologie rylam, ale tez z umiarem bardzo obszerne przedmioty, ale naprawde ciekawe,wiesz co na tym kierunku latwiej maja ludzie smiali, bo na teatrze robilismy przedstawienia, na emisji glosu uczylismy sie oddychac przeponowo potem czytalismy bajke na srodku na jednym wdechu, smeisznei bylo:)naprawde fajny kierunek ludzie lajtowi, pijaczki(chyba jak wiekszosc studentow):), ale porzadni:PP

Gość szklanka_wody
na ten kierunek powinny isc osoby, ktore potrafią wczuć sie w drugiego człowieka, trzeba umiec wykorzystać wiedze zdobytą na studiach, studia skupiaja fajnych ludzi, nie jest to trudny kierunek, ale praca po nim.... moze byc na poczatku bardzo trudna.....

dzieki za info to milo z twojej str ! pozdrawiam i zycze sukcesow!

Gość gość
studiuje ktos resocjalizacje ? chcialabym sie dowiedziec jak to obecnie wyglada jaki stopnien trudnosci? Jak wyglada prawo karne czy duzo materialu ten przedmiot mnie przeraza :O

Gość kasiaa231
kobietyy oo.gl/2xvAva