Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartysQ

męZczyzna z virtuala

Polecane posty

Gość MartysQ

mam taki problem.. mam 14 lat i od pewnego czasu pisze z 18latkiem.. mieszka dosc daleko odemnie ale dla niego to nie problem.. chce sie ze mna spodkac tylko troche zaskoczylo mnie gdyz napisal ze mnie kocha.. przeciez nie zna mnie z reala.. no i tez czesto pisze ze chcialby ze mna uprawiac sex.. doradzcie czy spodkac sie z nim? mowi ze lubi dziewice.. a ja jestem dziewica ..

Gość MartysQ
spodkac sie czy nieeeeeeeeee!?!?!

Gość MartysQ
hmm okej a powiedz dlaczego ?? :)

Gość po prostu Aśka
Ile już piszecie, że ten wyskakuje z takimi deklaracjami miłości? A tak a propo, pisze, że kocha, bo chce Cię zaciągnąć do łóżka, z czym się nawet nie kryje zbytnio... Daj sobie spokój, jeśli nie jesteś "łatwa".

Maertys, zdecyduja się, chcesz z nim iść do łóżka czy nie? i już kocha Cię po prostu na tyle, żeby iść z Tobą do łóżka i ma raczej 18 niż 81 lat :P

Gość MartysQ
hmm.. dzieki :) nie ,,łatwa'' nie jestem !! :] i piszemy ze soba jakies hmm 2miesiace byc moze nie cale; /

DUPY MU SIĘ TWOJEJ CHCE I TYLE! Qsi Cię pieknymi słówkami bo za durną małolatę Cię ma, ot powód dla którego chce się spotkać. No chyba, że i Tobie przetykacz śni się po nocach, to się spotykaj. Ja pierodolę, co za **********, do tego *********, a później cały świat jest winny że ta ************** dała temu *************, o rzesz *************. Jak widzę, jakie głupie **************** chodzą po tej pięnej ziemi, to nie martwię się, że będę bezrobotny.

Gość MartysQ
:-/ tylko pytalam!! i nie napisalam ze mam zamiar sie z nim spotkac tylko chcialam wiedziec co inni o tym sadza!! :s

Gość MartysQ
no dobrze :D i dziekuje bardzo :P