Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 7, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość time is a killer Napisano Wrzesień 7, 2008 użyj wibratora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 7, 2008 może wrzątek pomoże? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość time is a killer Napisano Wrzesień 7, 2008 z kretem pomoże ps. nie mylić z Jarkiem Kretem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 7, 2008 nie mam kreta w domu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Translate 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 wrzątek w połączeniu z kretem ;) a jak nie to trza rurki rozkręcić, ale to już wyższa szkoła jazdy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość time is a killer Napisano Wrzesień 7, 2008 to może Domestos? albo inny silnie żrący detergent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość time is a killer Napisano Wrzesień 7, 2008 nie wiem...to taki strzał:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 7, 2008 wrzątek nie pomógł :(:(:( resztkę domestosa pochłonął kibel :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość time is a killer Napisano Wrzesień 7, 2008 myj naczynia w wannie w takim razie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 7, 2008 ale woda mi stoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 7, 2008 Jarku :O ręką?? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość time is a killer Napisano Wrzesień 7, 2008 ble :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 Spróbuj wsadzić tam drut do robótek ręcznych i pogrzebać. Czasami to pomaga. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 7, 2008 Perło :D jesteś tak wszechstronna :) nie mam druta :O mam szydełko :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vaniliana Napisano Wrzesień 7, 2008 uzyj pustej butelki po napoju. odwrocona do gory nogami skieruj w odpływ i dmuchaj z calych sil (butelka oczywiscie). czasami puszcza. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 7, 2008 czyli mam dmuchnąć w rurę :D spróbuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vaniliana Napisano Wrzesień 7, 2008 najlepiej 1,5 litrowym powietrzem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donia recka Napisano Październik 4, 2011 Ten bio preparat powinien zaradzić problemowi - http://www.e-inclusive.pl/Oczyszczalnie-%C5%9Bciek%C3%B3w/Biopreparaty/Bio-7-%C5%BBel-Kanalizacje-zlew-brodzik-syfony.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czikiczikitkat 0 Napisano Październik 4, 2011 Przyłóż dłoń do tego otworka okrągłego (otwarta) i zacznij tą dłonią 'uderzać' o dół zlewu, u mnie to pomaga jak woda słabo schodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgbfgb Napisano Październik 4, 2011 musisz odkręcić kolanko i przeczyścić, inaczej się nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki jeden samcowaty Napisano Październik 4, 2011 Nie kolanko tylko syfon :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgbfgb Napisano Październik 4, 2011 tata mnie nauczył mówić "kolanko" i tak już zostało:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2016 to zadzwon po pogotowie 24h, osobiście mogę polecic CI www.prbrembud.pl wzywalam ich kiedys do pomocy i bardzo szybko rozwiązali problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach