Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzielina

mój kolega ożenił się z okropną kobietą

Polecane posty

Gość andzielina

zaznaczam, że nic mnie nie łączy z kolegą.Znamy się z pracy ,ja i inne dziewczyny jesteśmy jego koleżankami. Chłopak ma 33 lata, jest wysoki, przystojny, okularki, magister.Jest facetem bardzo kulturalnym z klasą. Zanalazł sobie wstrętnego babsztyla, rozwódka 33 lata,z synem 13 letnim - dziecko nie przeszkadza ale ona, ma strasznie wredną gębę, jest strzaskana w solarium, nie używa zwrotów grzecznościowych, nie mówi dzień dobry, przepraszam, wogóle żadnych.Jest opryskliwa,wydziera się, ma problemy emocjonalne.Niesympatyczna i do tego puszczalska bo koledzy mu powiedzieli o tym ale on się na nich obraził. Jak jego mama poznała tą jego przyszłą żonę to płakała, nawet była u nas w pracy i płakała. Oczywiście on nic nie słuchał i postanowił się ożenić.Pozatym ta baba ma mnóstwo długów, które on spłacił. Ja podejrzewam że jego zauroczył sex z nią.To jest tylko domysł mój i moich koleżanek, bo ona ma duże doświadczenie, w tym temacie nie ma żadnych oporów ,jest bezpruderyjna i widzę jak podrywa facetów. Bardzo mi go żal i szkoda, jest tyle pięknych kobiet, nie chodzi mi o urodę ale o człowieka.Tyle ładnych samotnych matek, np ten program mamy mamy ,takie ładne dziewczyny tam są,a ten wziął wrednego pszczura.

Gość mixed berry
skad w Tobie tyle zawisci???

Gość ejbisi
No niestety, niektórym widac pada na mózg.

Gość A kogo
to wszystko obchodzi???

Gość cnnfknfg
laska nei wpier... się w inne związki i nie oceniaj tych związków bo nie wiesz jaka do ońca jest prawda... Nawet moje koleznaki uwazały że mój mąz to anioł póki nie opowiedziałm im jaki z neigoanioł i jak się nade mną znęca... na pokaz wielu takich potrrafi być fanatstycznymi facteami a po tym jak traktują kobeity - wykańczają je psychicznie - to one sa te wredne baby a oni tacy fantastyczni i beidni z tymi kobietami... facet ma 33 lata - jest dorosły - więc wie chyba co robi - że polciał na seks jego sprawa... jesli bedzie potrzbeował Twojej pomocy i Cie o nią poprosi to proszę bardzo pomóż mu - ateraz daj mu na luz - niech sam sobeiukąłda związek.