Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty-hipkryzja//on

najgorsze skórwiesltwo?- przyklady

Polecane posty

Gość anty-hipkryzja//on

czyli : skórwysyństwo, hujostwo, kórerstwo itp...które Wam ktoś zaproponował. w moim przypadku: 1/ po wielu latach na pytanie : why? odp. po co ci wiedzieć, nie chciałam cię ranić 2/ gdy sie dowiedzialem że jest ktoś. na pytanie czemu po tylu latach nie byłaś szczera? odp. nie chciałam cię ranić...10/10 3/ zosstańmy przyjaciółmi? moje : NIE, jej odp. nie chciałabym by nasz piesek się od ciebie odzwyczaił.... dobre 10/10 4/ i tu miszczostwo planety- 100/10: przy spotkaniu okołorozwodowym stwierdziła że może bym uderzył do dawnej dziewczyny, bo ona wie że Tamta mnie kocha i mam szanse ułozyć sobie z Nią życie (obecnie jest zamężna, nie wiem czy szczęśliwa ale mężata), krew mi się zagotowała. ja, ex, lub jej nowy pan rozjebaliśmy coś lub coś na gruzach zostało zbudowane. ale samrozumiejąć co [przeżyłem temu mężowi mojej ex (choć by ją nie wiem jak ciągnęło do mnie i ja coś bym czuł) dopuki jest w zwiazku nie zrobiłbym tego. sam przeżyłem i wiem jak TO jest dobra jest moja ex co? 1000/10 macie lepsze egzemplarze?

Gość facetcfacetfacet
Nie będę gadał szczegółów, bo to moja sprawa, ale miałem równie ciekawe przypadki - np. przyłapana na zdradzie za rękę, jeszcze się wypierała :D Kobiety są niesamowite :D

'Nie będę gadał szczegółów, bo to moja sprawa, ale miałem równie ciekawe przypadki - np. przyłapana na zdradzie za rękę, jeszcze się wypierała Kobiety są niesamowite' A faceci to niby inni są? :(

Gość GAMMA****
nooo, słyszała, że jeśli zona złapie cie za reke przy zdradzie, to i tak trzeba powiedzieć jej, że to nie twoja reka....

Gość abrakadabrahokuspokusss
kiedyś nie widzialam sie z moim byłym przez 2 dni i nie mieliśmy kontaktu( wyjechałam służbowo) i trzeciego dnia przyszedł do mnie rano bez zapowiedzi, otworzyłam mu w ręczniku i z mokrymi włosami i usłyszałam \"kochanie ślicznie dziś wyglądasz... (chwila ciszy) ale musimy sie rozstać, bo Cię nie kocham\" niech go ch*j strzeli

Gość hyhyuhu
keidys do mnie powiedziala: spadaj gnojku :( skórwysynstwo 100000/1 co za wredna sucz!

"bo ja to kocham Was obie" "Ty cierpisz? A czy Ty wiesz jak ja sie czuje??" (po tym jak mnie zdradził) "ktora z was zafunduje mi bilet, wiecie ze jestem bez kasy!" (na nieoczekiwanym spotkaniu trojkata...) "jestes podla zimna suka i pewnie tez mnie zdradzalas" "a jak rozmawiasz z ex na gg to nie zdrada?" "ona to jest takie złe co mnie kusi, a Ty jesteś wszystkim co dobre we mnie" (jaaaasneee...) "nie wiem jak to się stało" -(the best of the best :D) "Jeszcze bedziesz skamlec i blagac zebym wrocil a ja wtedy bede sie smiac" "To zalosne i teatralne ze mnie zablokowala na gg" (do mojej mamy o mnie) i wiele, wiele innych perełek:P

Gość mój ex to pojebbbb
a mnie mój były rozjebał na łopatki stwierdzeniem że jestem dla niego za dobra i musimy sie rozstać-jak sie później dowiedziałam doprawiał mi rogi od mca -niech go **uj strzeli!

-A ile będziesz miała pieniędzy jak do mnie przyjedziesz? -Mam nadzieję,że twoja matka nie będzie nas za często odwiedzała(mieszkałaby od nas ok 600km ) -A co myślisz,że przyjdziesz z jedną walizką i co jeszcze byś chciała? -Dziwię się twojej matce ,że śmie brać od ciebie pieniądze skoro niczego w życiu się nie dorobiła. To testy mojego exa do mnie. To tylko kilka z jego repertuaru.Chyba nikt mnie nie przebije.

Gość A AUTOR TEMATU
to nieuk, analfabeta i ignorant..! :-0 i dziwi sie, ze wstawiaja mu teksty! JAKIE SZKOLY I ILE KLAS SKONCZYLES??? ani ladu ani skladu nie ma w twoich wypocinach :-0 a "MISZCZostwem" wprost powalil! :-0

Gość ssbbsbbsb
Zostawilam kiedys goscia, bo mial 20 kilka lat, a pracowal co trzci dzien. Pozostale dwa dni siedzial czesto ze swoja mamusia przed blokiem i obgadywali wszystkich w kolo. Zreszta byl dla mnie w wielu chwilach po prostu wredny. Stwierdzil np. ze nie mam prawa pojsc na studia dzienne, bo w akademikach mieszkaja same dziwki. |Po rozstaniu normalnie mnie przesladowal , ale przeszedl sam siebie, kiedy moim rodzicom opowiadal, ze ja calymi dniami chodzde nacpana i ze natychmiast mnie powinni sciagnac do domu. I to jest prawdziwie skurwesynstwo , bo ja w tym czasie pracowalam i studiowalam dziennie i zwyczajnie bylam przemeczona. a palant przejechal 300 km, zeby mnie obserwowac z samochodu i mi tylek obrabiac. Naszczecie rodzicow , mam normalnych i kazali mu sie leczyc.

Gość teksty moich bylych
-a moze bysmy spotkali sie no wiesz na co....jestes mistrzynia w robieniu loda -nigdy ciebie nie kochalem tak jak ja -zotanmy przyjacolmi,nie chce tracic z toba kontaktu(the best) -jestes cudowna dziewczyna,piekna,inteligentna ale przeciez sama mnie rzucilas(w tym samym dniu poznal inna a potem krecil z nami dwiema-a teraz oskarza ze go rzucilam,to po huj oszukiwal nas dwie?) -zawsze mozesz liczyc na moja pomoc-zalosne -

Gość mnie przysłał
zdjęcia jak uprawia seks z nową dupą :O i nie mówcie, że to nic takiego, nie mówcie...