Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zły i paskudny

czy da sie zdobyć dziewczyna nie bawiąc się w żadne głupie gierki

Polecane posty

Gość Nie popieram rady wyzej
Poderwanie po pijaku innej pijanej dziewczyny ma byc sukcesem?

Gość Sratatatatatatatatata
a ja wygrałem życie masz racje,jestes beznadziejny i zajebiscie wkurwiajacy :-O przesiadujesz na forum dla bab i jeczysz,narzekasz na siebie,jaki ty to glupi,brzydki itp.chyba szukasz dowartosciowania?zeby ktos cie pocieszyl,nie?:-O takim swoim postepowaniem odpychasz od siebie ludzi,wiecznie niezadowolony,wiecznie opryskliwy,zakompleksiony :-O a osoby nie majace zainteresowan sa do niczego,nawet zaczepnego tematu nie mozna z nimi znalezc wiec jestes dnem bo widac zes pustak a jedyne twoje zainteresowanie to bicie siebie wewnetrzne i narzekanie przed lusterkiem:-Olecz sie schizolku a do autora...trzeba byc naturalna osoba i czekac na ta osobe dla ktorej bedzie sie idealnym,nie udawac nikogo i robic to jakims sie jest a w koncu ktos zwroci na ciebie uwage

Gość ja myślę tak
zawsze jestem sobą, wiadomo jedni mnie lubią inni mniej, jednak wychodzę z założenia, że nie ma co grać, szanując ludzi dajmy im siebie prawdziwych, dzięki temu prawo wyboru, niech nie tracą czasu, bo gdy wyjdzie na jaw nasze prawdziwe oblicze to ktoś może się rozczarować i po co to? lepiej niech ktoś wie, z kim się zadaje i jeśli mu nie odpowiada nasza osobowość to nie będzie poświęcał uwagi i czasu na obcowanie z nami, a jeśli zagłębia się w znajomość to przynajmniej wie z kim :) pozdrawiam.

Gość nikoaoaoaa
a ja powiem tak-----pięknie powiedziane, gdyby wszyscy tak myśleli o ile byłoby łatwiej :)