Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Na którym piętrze mieszkasz? PLUSY I MINUSY !!!

Polecane posty

ja aktualnie na parterze: plusy- jak czegokolwiek zapomnę, nawet ze sklepu(bardzo blisko) mogę biegać i pięć razy minusy- kiedys ukradli mi spodnie z balkonu :O

I pietro plusy-nie musze czekac na windę,jak moja mama sie wkurzy i wyrzuci mnie prez okno z framugami badz balkon , daleko nie polece i jest duze prawdopodobienstwo ze krzywdy sobie nie zrobie minusy-wszytsko slychac co dzieje sie pod klatka

Gość
kiedyś I piętro plusy: - szybko po schodach i już w domu ;) - zawsze to wyżej niż parter - dobry widok na blok z naprzeciwka, na małej górce, uwielbiałam oglądać choinki w okresie świątecznym ;) minusy: - dla mnie za nisko, uwielbiam wysokie piętra - sąsiedzi na dole (ogólnie najmniejszy problem jest na parterze i ostatnim piętrze bo ma się tylko jednych sąsiadów w pionie) - starsi ludzie, przeszkadzało im jak z bratem się "tłukliśmy", z kolei ci na górze też się tłukli ;) - słyszysz większość osób wchodzących na górę/schodzących na dół (najlepsze byłyby ostatnie piętra)

Gość żabciaaaaa
4 piętro Brighton, UK na pagórku z widokiem na morze plusy: -widok morza nieziemski, zwłaszcza przy pogodzie (czytaj kilka razy w roku :O ) -cisza, spokój -jest winda w bloku więc nie ma problemu ze schodami -panoramiczny widok nocą na oświetlone miasto minusy: BRAK 🖐️

Gość alonzo
w piwnicy, zajebiście w lato bo chłodno

Gość ruda grażyna
4 pietro plusy: w zime dogrzewają mnie sąsiedzi mam całkiem niezły widoczek z okna nikt mnie nie zaleje nikt mi nie łazi pod drzwiami żeby wejśc na swoje piętro minusy wchodząc do góry na 3 pięrtrze dostaje stanu przedzawałowego przy parodniowych ulewach podcieka mi sufit mam sąsiadów idiotów ;) jak coś trzepie na balkonie to wszystko leci na balkony sąsiadów w lecie mam w domu saune

Parter w domku, nie wyobrazam sobie mieszkania w bloku ..... PLusy-robie co chce nie przejmując sie sąsiadami , czasem spedzam caly dzien na dworze i nie musze sie stroic czy malować zeby wyjść, jak to w miescie :P jest chłodno w przeciwienstwie do 1 pietra ( u nas latem jest duchota) Minusy- nic nie widać ciekawego za oknem ,bo domki zasłaniaja, z gory za to lepszy widok -ludzie przechodzacy drogą pod oknem lubia zerkac co sie dzieje jeden gostek nawet mnie podglądał i trzeba sie zaslaniac :P

Gość Jupijej
3 lata mieszkałam na 8 piętrze Minusów nie widziałam poza czasem,kiedy windy nawalały i trzeba było targać zakupy z językiem na brodzie po schodach :o Teraz 4 piętro (ostatnie w tym bloku) Plus: nie słyszę tupania sąsiadów od rana :D Minus: brak windy :o

II pietro :) Jedynym plusem jest to, ze kiedy nawali winda nie mam za duzo do wchodzenia A teraz minusy: -Uciazliwi sasiedzi (Pode mna chora psychicznie sasiadka, nademna alkoholik robiacy imprezy do 3 w nocy) -ciagle ktos mi sie szwenda pod drzwiami -wszystkie smieci z balkonow wyzej leca na moj :/

Gość cvvccvxcvxxcv
11 piętro. Plusy - świetny widok na Warszawę, super widno. Minusów dla mnie nie ma.

3 piętro blok plusy -cicho jest -mam od chodzenia po schodach ładne nogi -nie boje sie co będzie jak znowu będzie powódź -nikt nie leje pod moimi drzwiami -mam duzo słońca-więc mniej wydaje na prąd -blisko do strychu minusy -nie chce mi sie wracac po cos do sklepu

Gość cvvccvxcvxxcv
Jarciu, jesteś największą idiotką jaką znam :)

Gość malagaaaa
3 pietro - jest ok, nie za wysoko i nie za nisko :P

w miescie rodzinnym 7 pietro- tragedia :| nienaiwdzze swoich sasiadow, od 15 lat jak tam mieszkamy to na gorze ciagle wierca,pukaja,stukaja:o pod nami w nocy graja na pianinie. naprzeciwko na pietrze maja 2 psy i smierdza:o poza tym syf jak nie wiem na klatce itd:o plusow brak:o w akademiku: 1pietro wszystko spoko, na windy nie tzreba uzywac (ale widzialam panne ktora 5 min czekala zeby wjechac na pierwsze:o)kicha bo wszystko slychac z dolu 3pietro- jak dla mnie w sam raz,uzywam windy ale zdarza sie ze nie chce mi sie czekac wiec mozna pieszo, troche slychac dzwieki z dworu ale ogolnie luzik :) 9 pietro- ladne widoki, nie slychac z dworu dzwiekow, minus to wiadomo-jak sie windy popsuja...