Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorącakskkskkskksks

mam ochote na romans z żonatym

Polecane posty

Gość gorącakskkskkskksks

Mam 21 lat i mam ochote na gorący romans z żonatym gorącym 40-50 latkiem.Co o tym sądzicie?

Gość musztarda
Co o tym sądzicie? Wisi mi to.

A ja uważam ze to prowokacja, marna do tego :o gdyby tak było naprawdę to byś to zrobiła a nie fantazjowała na forum :o

Gość Gorący 50latek
ok -bywają tacy, tylko nie zapomnij trzymać w pobliżu telefonu, gdy po gorących uniesieniach nadejdzie zawał :)

Gość gorącakskkskkskksks
nie to nie prowokacja,zadawała się już ze starszymi ale teraz mam ochote zaangażować się na poważnie,ale chce żeby był żonaty,bo to raczej podniecające,jak myslicie?

Gość astat85
mam ochotę na romans z Tobą spełniam podstawowy warunek a skąd piszesz?

Gość chyba dla żony podniecające
szczególnie jak cię dorwie za pirze (czego ci szczerze życzę) :O

Żubrzyku - no sam powiedz, dla 21 letniej dzewczyny 50 latek moglby byc spokojnie ojcem :o Nie wierzę w szczere intencje takiej mlodej panny A faceci sie łapią na to jak mucha na lep :o A potem panna nagle ich rzuca :o I jest zonk :o

przesadzasz...miłość nie zna wieku :-p poza tym to ma byc tylko romans,czyli gorszy lub lepszy seks ;-)

W tym przypadku mniemam Żubrzyku że z nastawieniem dla tej panny na kasę :) bo wątpię, że bardziej rajcują ją dziadkowie, niż faceci do 30tki :o Ale jak facet jest chętny na sponsora - czemu nie :) jego problem :)

dobrze ułozony i dbający o sibie 40-latek nie potrzebuje viagry... zreszta ja rozumiem młode dziewczyny,mlodzi mężczyźni teraz nie maja wiedzy erotycznej,nie dbają o zadowolenie kobiet interesuje ich tylko fura,kasa i szybki seks,najlepiej oral w jedną stronę poza tym wiekszośc z nich to impotenci albo homo

Gość gorącakskkskkskksks
jestem z Wrocławia:)

Gość astat85
trochę za daleko ale życzę udanych łowów i gorących chwil :-D

nie mam nic lepszego niż żonaty starszy kochanek, powodzenia i trzymaj się go jak Ci się już uda

Gość votum separatum
i tak jest coorva zawsze :o jak siejuz cos zacznie dziac,zjawiaja sie:brum,mało stanowczy,ten debil ajron czy gietki i wszystko psuja czy nie macie nic innego do roboty tylko sie wpierdalac w kazdy temat ?

Jaki temat taka obsada votum :classic_cool: Jeśli ktoś nie potrafi zainteresować swoją wypowiedzią to przykro mi wcale nie jest, że jestem lepszy w dyskusji. Nie umiesz przeforsować swojego zdania? To lepiej go nie wygłaszaj. I mało tematów, w którym ktoś prowokuje, że ma ochotę na romans? Powiem więcej - mało w necie możliwości na romans? To chybaq z różnych internetów korzystamy... :O

Gość myślimy
że lubisz byc spluwaczką, szmata do podłogi i zbierać po kimś ochłapy....