Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorącakskkskkskksks

mam ochote na romans z żonatym

Polecane posty

Gość rozumiemciebidobrze
ja ciebie rozumiem,bo mnie tez wylacznie podniecają mezczyzni powyżej 40,nie wiem dlaczego:)są moze bardziej namiętnie w łóżku

I karawanie co jedzie dalej :D Mnie ciekawi co innego - bo na czole nie mam napiane ile mam lat. Przed wejściem do łóżka mam pokazywać dowód, czy co? Czy facet ma wyglądać na 40 lat czy mieć 40 lat? Mój kolega osiwiał jak miał 30 lat. Czy się kwalifikuje? Ja z kolei podobno wyglądam na mniej niż mam....

Gość a ja wam coś powiem
że raz udało mi się spotkac z kobietą poznaną na tym forum, różnica wieku 16 lat, bylo super, oboje przeżylismy najpiekniejsze chwile w łóżku ;)

Gość votum separatum
mało stanowczy,to nie jest problem przeforsowania zdania to twój problem,bo odpowiadając - nawet jesli to prowokacja,w sposób uragajacy piszacemu,dyskredytujesz tych co odpowiadaja a co cie obchodzi gdzie ktos kogos szuka? nie szukasz - nie przeszkadzaj innym z Twoich wypowiedzi ynika ze masz lat 17 najwyzej,chcesz to sprostowac?

Votum, o ile się orientuję to forum publiczne. Ktoś napisał swój pomysł na życie i fajnie, ja się nie muszę z tym zgadzać, natomiast mogę i mam ochotę wyrazić swoją opinię. Nawet nie wymagam zrozumienia moich postów, z których absolutnie nic nie wynika, doszukiwanie się w nich głębi jest - z mojego punktu widzenia - dziwne. A Twoja opinia na mój temat - jest mi całkowicie obojętna. Sprostować mogę informacje kogoś, kto ma jakiś wpływ na cokolwiek. Ale nie zakompleksionego dwudziestolatka :classic_cool:

Gość a tammm
wszystko dla ludzi ,jak ma laska ochotę to niech się spotyka;)ja też wolę starszych,przynajmniej w łóżku ;)

A niech się spotyka nawet z dziadkiem mojego wujka. Jeśli naprawdę chce to znajdzie sposób i moje wypowiedzi nijak tego nie zmienią. Votum - ostatnia sprawiedliwa - też nie :D

Gość votum separatum
a jednak - stanowczy - cos cie poruszyło,to dobrze nie wymagam od ciebie tlumaczen postów,ich rozumienia ani tez zeby ktokolwiek rozumiał Twoje ale pewien poziom powinienes utrzymywac,dla gietkiego i manka ratunku juz nie ma,Ty nie musisz z nimi rywalizowac w walce o poklask i rechot gawiedzi forumowej

Gość a tammm
no i wystraszyliście dziewczynę:classic_cool:

Gość votum separatum
misję ? nie staram sie unaocznić tym którym jesszcze mozna - takze Tobie - że przesiadując z tymi dwoma indywiduum,przegrywacie i choc to forum publiczne i anoniomwe,to jednak gdzieś w Tobie jeszcze tkwi - oprócz roli klakierki - normala istota. ale misja nie.Zdecydowanie.

Votum, nic mnie nie poruszyło - kontynuuje konwersację. To czego nie muszę a co muszę mam w zakresie obowiązków i to nie Ty go pisałaś. Jeśli mój poziom Ci nie odpowiada, to znaczy, że jeszcze do niego nie dorosłaś. I tej wersji będe się trzymał.

Gość a tammm
....a na co mam niby być chętna?:-O

Dzięki Ci votum za to, że wykazujesz troskę o moją skromną osobę. Ale pomyśłe, że ja właśnie potrzebuję czegos takiego. Może dlatego tu siedzę.

Gość votum separatum
malo stanowczy,chyba trzymasz za reke gietkiego albo ajrona ale czy to napewno jest reka ? brum,Twój wybor

Gość a tammm
he he...a skąd pewność,że jesteś starszy ode mnie?:p

Gość votum separatum
mało stanowczy,poraza mnie Twój infantylizm powiedz ze udajesz głupka

Gość a tammm
starszy ode mnie jesteś:)ale nawet gdybym miała ochotę , to z tego co się orientuję jesteś z wawy,a to niestety mi nie po drodze;)

Haha, Votum, proszę Cię, najdoroślejsza z całego cafe, "ale czy to na pewno jest ręka" :D Nie rozśmieszaj mnie :D Masz jakiś kompleks na punkcie wieku? Najpierw mnie komplementujesz jako 17 latka, teraz, że infantylny jestem... Co dalej? Wyślesz mnie do sklepu z zabawkami, zaproponujesz krótkie spodenki?

Gość sssssssssssssssssssssssssssss
ludzie n9e schodzcie z tematu,bo dyskusja jest inna a nie to co wy gadacie:)

Gość votum separatum
nic Ci nie zaproponuje nie komplementowałam Cie,źle to odczytales -owe 17 lat słowa o zazdrosci na tym etapie konwersacji to nic innego jak ucieczka z braku argumentow